ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.11

Χθες… λιοντάρι, σήμερα… λαγός ο Ανδρουλάκης!


Στροφή 180ο , αλλά και σε επίθεση φιλίας, προς το Θεόδωρο Πάγκαλο, προχώρησε σήμερα ο Μίμης Ανδρουλάκης, μετά την δημοσιοποίηση των όσων, σε έξαλλη κατάσταση έλεγε χθες στο καφενείο της βουλής, εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.«Ξέρετε πόσο αγαπώ τον Πάγκαλο, ξέρουμε όλοι ότι έχει λόγο μεταφορικό και ειρωνικό. Αλλά σε αυτή την κατάσταση γενικευμένης ανασφάλειας, το κάθε τι που λέμε μπορεί να δημιουργήσει εντυπώσεις αρνητικές σε επενδυτές και δανειστές. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή», είπε χαρακτηριστικά, ξεχνώντας με μεγάλη ευκολία τι έλεγε χθες.
Δεν ξέρουμε πόσο αγαπά τον Πάγκαλο, και ποσώς μας ενδιαφέρει, αλλά ξέρουμε ότι, μπρος στον κίνδυνο να τον κατσαδιάσει ο Πάγκαλος, το΄ βαλε στα πόδια!
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Μίμης Ανδρουλάκης μαζί με την Χρύσα Αράπογλου και την Νάντια Γιαννακοπούλου μόλις άκουσα τον Πάγκαλο να λέει ότι στην Αργεντινή υπήρξαν 42 νεκροί, φώναζαν χθες στο καφενείο της βουλής «να τελειώσουν τον Πάγκαλο, γιατί αλλιώς κανείς δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο».

kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: