ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.11

Βγήκαν τα μαχαίρια και στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ…. ( ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΑΛΛΑ ΕΝΕΧΕΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ )

Προς: Γραμματέα Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Μέλη Εκτελεστικής Γραμματείας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Μέλη Εθνικής Αντιπροσωπείας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Σύντροφοι και Συντρόφισσες,
Χτες την ώρα που ψηφιζόταν το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο του υπουργείου Οικονομικών πραγματοποιήθηκε μια τεράστια διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, η οποία είχε προγραμματιστεί να έχει ειρηνικά χαρακτηριστικά.
Σε αυτήν την διαδήλωση έδρασαν για ακόμα μια φορά οι κουκουλοφόροι (είτε αυτοί είναι πολίτες που δρουν στον αντιεξουσιαστικού χώρου είτε όχι) με συγκρούσεις με την αστυνομία, προπηλακισμούς και βιαιότητες. Στην σύγκρουση αυτή το μεγάλο θύμα ήταν οι ειρηνικοί διαδηλωτές και το...
δικαίωμα στην διαμαρτυρία.
Δυστυχώς, σε ντοκουμέντα που όλοι είδαμε στην τηλεόραση αλλά και στο διαδίκτυο εμφανίζονται κουκουλοφόροι να συνομιλούν και να φυγαδεύονται από άνδρες των ΜΑΤ μπροστά στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι άνθρωποι αυτοί κρατούσαν στα χέρια τους λοστούς και είχαν τα πρόσωπα τους καλυμμένα είτε με πανιά είτε με μάσκες.
Αδυνατούμε να καταλάβουμε πως μπορεί η δημοκρατική παράταξη την οποία εκφράσαμε σε όλη την μεταπολίτευση να συμβιβαστεί με τέτοιου είδους ενέργειες καταστολής των δημοκρατικών ελευθεριών. Το Κίνημα πρωτοστάτησε διαχρονικά στην υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, θεμελίωσε πολλά από αυτά στο παρελθόν και σήμερα δεν μπορεί να τα αφαιρεί διαγράφοντας μια μακρόχρονη πορεία στον αγώνα για δημοκρατία και ελευθερία. Αν κάποιοι θέλουν να δρουν σαν «πραιτωριανοί του κράτους» δεν μπορούν να συμβιβάσουν την ιδιότητα τους αυτή με τις αρχές και την ιστορία του Κινήματος.
Ζητούμε από την Εθνική Αντιπροσωπεία και την ηγεσία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ να εκδώσουμε σχετική ανακοίνωση και ερώτημα προς το Υπουργείο Προστασία του Πολίτη με τα παρακάτω ερωτήματα:
Γιατί δεν υπήρχε και αν υπήρχε ποιός ήταν ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία του δικαιώματος των πολιτών στην διαδήλωση;
Γιατί έγινε και ποιός ήταν ο στόχος της τόσο μεγάλης χρήσης χημικών;
Ποιός πήρε την απόφαση συνεργασίας της ελληνικής αστυνομίας με κουκουλοφόρους ή ποιος έδωσε την εντολή για την προβοκατόρικη δράση τους (αν αυτοί είναι αστυνομικοί) ;
Αν υπάρχει τέτοιου είδους συνεργασία (αν και το ερώτημα από τα ντοκουμέντα φαίνεται ρητορικό), ποιός αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη με την παραίτηση του ;
Θεωρούμε ότι ως Νεολαία ΠΑΣΟΚ δεν μπορούμε να αποδεχθούμε μια τέτοια αντιδημοκρατική συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που θυμίζουν στιγμές αλήστου μνήμης από την πολύ πρόσφατη περίοδο της διακυβέρνησης της ΝΔ.
Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από την ανάληψη της ηγεσίας της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Μια κυβέρνηση που στηρίχθηκε από την λαϊκή βάση της κοινωνίας ανταποκρινόμενη στα κελεύσματα της για λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη. Νέοι άνθρωποι, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι και αγρότες στήριξαν τις ελπίδες τους και το μέλλον τους στη σοσιαλιστική κυβέρνηση αυτής της χώρας μετά από μια πενταετής διακυβέρνηση από τη συντηρητική νεοφιλελεύθερη παράταξη της Ν.Δ.
Σύντομα όμως είδαμε ότι στο όνομα της διεθνούς οικονομικής συγκυρίας λαμβάνονται καθημερινά μέτρα που πλήττουν τα λαϊκά στρώματα και απαξιώνει όλα τα κοινωνικά κεκτημένα που με μάχες έχουν κερδηθεί τόσα χρόνια. Είδαμε στρατιές ανέργων κάθε μήνα να συσσωρεύονται στα τοπικά υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ μήπως μπορέσουν να βρουν εργασία ή να καταφέρουν να επιβιώσουν με τα λιγοστά χρήματα του επιδόματος.
Συντρόφισσες και σύντροφοι, αρκετές φορές μας ζητήθηκε από το κίνημα μας να βάλλουμε «πλάτη» στα δύσκολα μέτρα και στις δύσκολές αποφάσεις για το καλό της χώρας μας. Για να μπορούμε να δώσουμε ελπίδα και όραμα σε αυτή την πολύπαθη χώρα. Ήρθε η ώρα όμως να κάνουμε έναν ανοιχτό διάλογο με τον κομματικό μας φορέα. Σήμερα, προτείνουμε και καλούμε όλα τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. να στηρίξουν την σύγκλιση Ε.Α. Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τη παρουσία του Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ συντρόφου Καρχιμάκη, με την εξής θεματολογία :
- Οικονομική πολιτική-Ανεργία
- Αστυνομική Καταστολή
- Παιδεία
Μια συζήτηση όπου θα πρέπει να πάρουμε σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις έτσι ώστε να δούμε πράγματι αν μπορούμε να βάλουμε άλλο «πλάτη», να δούμε αν υπάρχει μια συγκεκριμένη πολιτική για την έξοδο της χώρας από αυτή την κοινωνικοοικονομικοπολιτική κρίση.
Διότι, έχουμε ευθύνες απέναντι στις οικογένειες μας, στους φίλους μας, στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους νέους ανθρώπους. Ας μην γίνουμε συνένοχοι με την ανοχή μας. Ας συμβάλουμε όλοι ώστε να αποφύγουμε το τέλμα που έχουμε φτάσει. Ας κάνουμε την οργή μας όραμα.
Αν όχι εμείς ποιοι; Αν όχι τώρα πότε;
Συντροφικά,
Τα Μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Γρηγοριάδης Γιάννης
Ελευθεριάδης Αντώνης (μέλος Ε.Γ.)
Μαύρου Βασίλης
Μουσταφέρης Δημήτρης
Μωραΐτης Θέμος
Ξιντάρης Δήμος
Παπαϊωάννου Γιάννης
Σοφιανίδης Άγγελος
Στοιβαχτής Γιώργος
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ-ΕΣ ΤΟΥΣ-ΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΣΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ EMAIL ΕΙΤΕ ΜΕ EMAIL ΣΤΟ neolaia@pasok.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: