ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.11

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΕΧΕΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" Ή ΕΚΤΡΕΦΕΙ "ΝΟΘΑ"??? ΖΗΤΑ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙΣ "ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ" ΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ! ΑΝΑΛΩΣΙΜΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ!! ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Προθέρμανση η Κερατέα..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Η Κερατέα ήταν η προθέρμανση για ό,τι ακολούθησε στο Σύνταγμα, είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής. Ο υπουργός τόνισε ότι όλη την προηγούμενη περίοδο οι διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος ήταν...


φιλειρηνικές και δεν είχε γίνει καμία επιχείρηση από τα ΜΑΤ. Ο κ. Παπουτσής δήλωσε ότι γίνονται συγκεντρώσεις ειρηνικά, όπου συμμετέχουν φιλήσυχοι πολίτες και «σε χρόνο που αποφασίζουν, ρίχνουν μολότοφ. Αυτή είναι η τακτική» είπε, κάνοντας λόγο για «αντάρτικο πόλεων». Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταδίκασε τα επεισόδια, κάνοντας λόγο για προσπάθειες εμπρησμών. Για την αποπνικτική ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας κατηγόρησε τα καπνογόνα, λέγοντας ότι «εύκολα ένα εξασκημένο μάτι διακρίνει τα καπνογόνα από τα δακρυγόνα της αστυνομίας».

Για τους συγκεντρωμένους στο μετρό που κατήγγειλαν αποπνικτική ατμόσφαιρα, δήλωσε ότι ενημερώθηκε πως λίγοι από αυτούς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Για τους υπόλοιπους είπε ότι επρόκειτο «για διαδηλωτές, οι οποίοι απλά ξεκουράζονταν μέχρι να φύγουν και παρά τις εκκλήσεις της διοίκησης του μετρό δεν έφευγαν». Για το βίντεο που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter δήλωσε ότι του δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, θεώρησε ότι κάτι δεν πάει καλά και διέταξε έρευνα. Τόνισε ότι αυτό που βρέθηκε ήταν πως τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο προέρχονταν από επιχείρηση απεγκλωβισμού στην οδό Όθωνος. 

Είπε ότι επρόκειτο για συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ που είχαν δεχθεί την επίθεση πολιτών και είχαν ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. «Δεν είναι αλήθεια ότι εισήλθαν στο άβατο της Βουλής. Δείτε το βίντεο» είπε. «Οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να παραμείνουν απ' έξω όπου και παρέμειναν» είπε. Δήλωσε, πάντως, ότι πραγματοποιείται έρευνα της αστυνομίας και της Δικαιοσύνης και πρόσθεσε: «τίποτα δε θα μείνει κρυφό».

Αναφέρθηκε, ακόμα, στους κουκουλοφόρους, λέγοντας ότι πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τους «χρεώσουν» στην αστυνομία. «Τέτοιου είδους πρακτικές δεν συμβαίνουν στην ελληνική αστυνομία» είπε, ενώ αναφερόμενος στην επίθεση κατά του βουλευτή Αλ.Αθανασιάδη την χαρακτήρισε «απαράδεκτη». «Παρακαλώ κάθε μέρα να μην επιβεβαιωθεί το άσπρο φανελάκι με το αίμα» είπε. Κλείνοντας, δήλωσε ότι «είναι πολλά τα λεφτά που έχουν επενδυθεί στην χρεοκοπία της χώρας» και τόνισε ότι όσοι είχαν επενδύσει σε αυτήν, διαψεύστηκαν την Τετάρτη.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://attikanea.blogspot.com/2011/06/blog-post_9462.html#more

Ανώνυμος είπε...

ο κόσμος αναμένει παραίτηση

ΑΔΗΣ είπε...

Δυστυχώς αγαπητέ μου, ο κόσμος θα περιμένει άδικα. Πρέπει να "τό'χει"
για να το κάνει, και εδώ απουσιάζει.