ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.11

Και τώρα… πρόωρες εκλογές(;)



Το Μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε, πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί αύριο και με τον εφαρμοστικό νόμο, στο Μέγαρο Μαξίμου ωστόσο κατανοούν ότι η «ταμπακιέρα», δηλαδή η αποδοχή τέτοιων προχωρημένα αντιλαϊκών μέτρων από την κοινωνία, απέχει πολύ από τον ορίζοντα του πολιτικού ρεαλισμού αυτής της Κυβέρνησης.


Τα καλά λόγια και η ανακούφιση στο εξωτερικό περίσσεψαν σήμερα, το ΠΑΣΟΚ ωστόσο έχει ένα ορατό και κατά τα φαινόμενα ανυπέρβλητο πολιτικό πρόβλημα: Έχει χάσει προ πολλού την κοινωνική νομιμοποίηση, για να πείσει τους Έλληνες να το ακολουθήσουν σε αυτή την εθνική περιπέτεια, και να καταφέρει να εφαρμόσει στην πράξη όσα ζητούν οι δανειστές. Εκείνους που κάποτε τους αποκαλούσαμε εταίρους…
Σήμερα το βράδυ λοιπόν, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που εξόφθαλμα πλέον προβάλλονται ως «ηγετικό δίδυμο» απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει προ πολλού… προσπεράσει, θα πρέπει να ξεκίνησαν την τελική επεξεργασία του σεναρίου των πρόωρων εκλογών.
Το ΠΑΣΟΚ είναι το κατεξοχήν κόμμα που μετέτρεψε την εξουσία σε… επάγγελμα, και μάλιστα με σύμβαση αορίστου χρόνου. Θα επιχειρήσει λοιπόν, ακόμη και τώρα που την βλέπει να γλιστρά μέσα από τα χέρια του, να ξεγελάσει τους Έλληνες. Όπως το έκανε πολλές φορές στο παρελθόν.
Το… μυστικό το αποκάλυψε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega: Θα ζητηθεί η έγκριση του Μνημονίου ΙΙ με 180 ψήφους, προκειμένου να «εκβιαστεί» πολιτικά η Νέα Δημοκρατία. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν θα «τσιμπήσει», και έτσι θα οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές.
Πότε ακριβώς; Πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, και αφού θα έχουν εκπληρωθεί «3+1» προϋποθέσεις: Θα έχει εκταμιευτεί η 5η δόση. Θα έχει αποφασισθεί στις Βρυξέλλες η νέα δανειακή σύμβαση μέχρι και το 2014. Θα έχει τεθεί προς έγκριση από τους πολίτες το νέο Σύνταγμα, μέσω δημοψηφίσματος. Όσο για την «+1»… θα αφορά το αν το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει την επανεκλογή του με «συλλογική ηγεσία». Και όχι μόνο του τον Γιώργο Παπανδρέου.

listonplace

Δεν υπάρχουν σχόλια: