ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.11

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΠΑΣΟΚ!! (ορθή επανάληψη διορθωση παραγραφου του αρθρου 2)

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΦΤΑΣΕ!!!
ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η 'ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΕΠΙ ΑΜΒΩΝΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!!



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΟΧΟΣ!! ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ!!! ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
 ΟΡΑ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 8 ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 9 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4

Efarmostikos_nomos_sxolia1
Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ !! ΑΦΟΥ "ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ" ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ!!!


ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΤΗΣ ‘ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ’ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!!

ΕΙΝΑΙ  …ΚΑΘΗΚΟΝ ….. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!


ΣΣ:  Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ...ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ!!!!