ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.11

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5 "ΚΑΛΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ...ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ" .

Βενιζέλος καλεί «Αγανακτισμένους» μέσω twitter

Μήνυμα μέσω twitter έστειλε προς τους «Αγανακτισμένους» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή και την ώρα που σημειώνονταν και πάλι επεισόδια στο κέντρο Αθήνας.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μέσω αυτής της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης τους καλεί μάλιστα σε συνομιλία στο γραφείο του στο υπουργείο Οικονομικών.
Είναι η πρώτη φορά που μέλος της κυβέρνησης καλεί τους «Αγανακτισμένους» σε διάλογο.
Μόλις 22 λέξεις είναι το μήνυμα του κ. Βενιζέλου προς τους «Αγανακτισμένους», γραμμένες με προσοχή αλλά και με σεβασμό:
«Θα ήθελα πολύ με απόλυτο σεβασμό να μιλήσω με τους ” Αγανακτισμένους” και τους καλώ να έρθουν να μιλήσουμε σοβαρά στο υπουργείο Οικονομικών», αναφέρει το σύντομα μήνυμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Πηγή:ΤΑ ΝΕΑ

3 σχόλια:

liondani είπε...

Και εγώ αγανακτισμένος είμαι με την προδοσία σας αλλά δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι οποιοσδήποτε ΠΑΠΑΡΑΣ της πλατείας συντάγματος μπορεί να με αντιπροσωπεύση!!! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΡΔΕΛΟ.

Unknown είπε...

Σωστός!! από εκεί και μόνον καταλαβαίνει κανείς το επίπεδο του Βενιζέλου !! και την πολιτική του Υποκρισία καθόσον έχει εθιστεί τόσο ο ίδιος όσο και οι ταγοί της κοινοβουλευτικής χούντας από την διάθεση "αντιπροσώπευσης' και όχι από την άμεση λαϊκή κυριαρχία και την λαϊκή εκφραση!!
όσο για τους 'αντιποσώπους' των αγανακτισμένων ... ταυτιζομαστε απόλυτα αγαπητέ..
καλη δυναμη

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΑΓΜΑ αρθ 120 Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία


ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ = ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ