ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.11

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ....


Tύφλοι τα τ’ώτα τον τε νουν…..
Η Βουλή των Τοκογλύφων με τη βοήθεια των Μ.Ε.Μ.(Μονάδες Επιβολής Μεσοπρόθεσμου-νέα μονάδα του Υπουργείου Προστασίας Πιστωτών-απαρτίζεται από Αστυνομικούς(παρακρατικούς)και κουκουλοφόρους(παρακρατικούς) σήμερα πρόδωσε τη Χώρα και τον Ελληνικό Λαό…..Με εκβιασμούς και προκλήσεις….
Από την τετάρτη απογευματινή η χώρα είναι επισήμως υποτελής του Διεθνούς Κεφαλαίου…
Η Κυβέρνηση παρέδωσε τα κλειδιά στους Πιστωτές….Αυτή ήταν η εντολή που είχε από τον ελληνικό Λαό ισχυρίστηκε….Παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε καν στο κόπο να τον ρωτήσει….Η πραγματική εντολή ήρθε από τα ανώτατα στρώματα του Διεθνούς Κεφαλαίου…Με αυτό συνομιλεί και μόνο….
Οι Βουλευτές και η Κυβέρνηση είναι επισήμως υπόλογοι για εσχάτη Προδοσία όταν η Δημοκρατία επανέλθει…Οι Δυνάμεις της Ανωμαλίας δεν θα υπερισχύσουν….

http://pikri-sokolata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: