ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.11

ANONYMUS ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Ενα περίεργο βίντεο, τόσο για το περιεχόμενο του,όσο και για την προέλευση αυτού!
Ποιός,τι,που...???Περίεργα πράματα...
Δείτε το όπωσδήποτε
Καυτερή πιπεριά

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο πλευρό των «Αγανακτισμένων» στέκεται η γνωστή ομάδα χάκερς των «Anonymous», που έχουν κάνει άνω – κάτω τις υπηρεσίες ασφαλείας σε όλον τον κόσμο. Οι συγκεκριμένοι χάκερς στο πρόσφατο παρελθόν έχουν υποκλέψει τα στοιχεία εκατοντάδων ανθρώπων από δημόσιους οργανισμούς, ευθύνονται για την διαρροή εγγράφων ακόμα και στην Bank of America ενώ έχουν καταφέρει να διεισδύσουν σε ιστοσελίδες κυβερνήσεων, αστυνομίας αλλά και δεκάδων πολυεθνικών εταιρειών.
Με μήνυμα που κυκλοφόρησαν στο Youtube, λοιπόν εκτόξευσαν απειλές κατά των κυβερνώντων της χώρας μας και προειδοποιούν ότι πρόκειται να χτυπήσουν σε δημόσιους οργανισμούς αλλά και σε τράπεζες της Ελλάδας. «Σας παρακολουθούμε να καταλύετε και τα τελευταία ίχνη δημοκρατίας στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το βίντεο, ενώ συνεχίζει μιλώντας για τις συμφωνίες της Ελλάδας με το ΔΝΤ και τη χρήση βίας από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.
http://www.star.gr/ellada_kosmos/98614/