ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.11

Αποκλειστικό! Έτοιμο το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ του Γ. Παπανδρέου!


Της Σταματίας Ανδρεοπούλου
   
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά από συνεργασία με όλα τα φωτισμένα στελέχη της κυβέρνησης, αλλά και βουλευτές που έδωσαν τη δική τους συνεισφορά τους στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε, αποφάσισαν το περιεχόμενο του Δημοψηφίσματος, ώστε δημοκρατικά και με λαϊκή συμμετοχή ν’ αποφασίσει ο λαός ποια τραγούδια θα αντικαταστήσουν το «Καλημέρα Ήλιε» και «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες», που απαγόρευσαν στο ΠΑΣΟΚ οι δημιουργοί τους.
Η πρωτοφανής δημοκρατική διαδικασία του Λαϊκού Δημοψηφίσματος, γίνεται για να μην είναι σιωπηλές οι εκδηλώσεις του νέου ΠΑΣΟΚ για την ανανέωση της κάρτας ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα ενόψει της...
επετείου της 3ης Σεπτέμβρη 2011 (ήδη επίλεκτες ομάδες των ΜΑΤ κάνουν ειδικές ασκήσεις σε συνεργασία με τη δημοκρατία του Ισραήλ, που θα παρέχει τεχνογνωσία), που θα πραγματοποιηθεί η «Συνδιάσκεψη» επικύρωσης της κυβερνητικής πολιτικής και της οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην Ελλάδα της Τρόικας!
Ο Λαός θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ των κάτωθι ύμνων στη δημοκρατία και το σοσιαλισμό:

Δεν υπάρχουν σχόλια: