ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.11

Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ : ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Όλοι θυμούνται ότι ο ιός της Μαργαρίτας είχε πει ότι κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένων. Χθές, όπως βλέπετε και στο video, ο άνθρωπος έκανε ένα ακόμη βήμα προς τον πλήρη εξευτελισμό της χώρας και των πολιτών της. Είπε πως η δημόσια διοίκηση στην Ελλάδα στερείται δυνατοτήτων – ικανοτήτων (capacity). Για τον λόγο αυτό ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Παπανδρέου, ζήτησε την τεχνική συνδρομή ξένων ειδικών, για τους τομείς της Παιδείας, Υγείας κλπ. Σημειώστε ότι η δήλωση αυτή έγινε μετά την συνάντηση του βοηθού του κ. Βενιζέλου, με τον προεδρεύοντα της ευρωζώνης κ. Jean-Claude Juncker. Εν όψει του γεγονότος ότι η διοίκηση της Ελλάδος ανατίθεται πλέον σε αλλοδαπούς, ο κ. Jean-Claude Juncker δήλωσε με ωμότητα και χωρίς περιστροφές σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus, το οποίο κυκλοφορεί αύριο :
«Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ» (δείτε ΕΔΩ).
Υστερόγραφο Ι: πως θα λειτουργήσει το σύστημα όπου ικανοί ξένοι, θα προΐστανται ἤ και θα συνεργάζονται με ανίκανους Έλληνες θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε.
Υστερόγραφο ΙΙ: μετά σκούζουν τα πράσινα πουλερικά, ότι ο λαός τους πλακώνει στις σφαλιάρες και στα γιαούρτια….
Τςςς
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ....
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: