ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.11

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ ΖΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕ : ".... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ???..."..... " τα blogs είναι κουκουλοφόροι και μας στοχοποιούν και παροτρύνουν τους προπηλακισμούς"

Αυτές τις δηλώσεις έκανε η αντιπρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου κυρία ΖΗΣΗ!!!! στο ράδιο 9.


Η ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ "ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ"
ΕΝ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΟΙ "ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ" ΠΟΛΙΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOG ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ " "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ' ΚΑΙ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΩΣ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ"  ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΓΟΥ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ !!

ΟΧΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ....
ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

Ο ΦΟΒΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ "ΠΩΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ' ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΑΝ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!

1 σχόλιο:

Ra είπε...

Αφου ξερουμε πως εχουν καιρο τωρα στα σκαρια σχεδιο. Πανε να ΦΙΜΩΣΟΥΝ οποιαδηποτε διαφορετική φωνη υπαρχει περαν των παραδοοσιακων μεσων, των εφημεριδων και των καναλιων του συστηματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ BLOGS! Το νου μας.
Μειωση μισθων, μειωσεις συνταξεων, αυξηση φορολογιας εργαζομενων, μειωση φορολογιας βιομηχανων, ΧΑΡΙΣΜΑ περιουσιακων στοιχειων δημοσιου, επιδειξη δυναμης καταστολης στο Συνταγμα, απαγορευση αποπλου και συλληψεις του συμβολικου στολου ελευθεριας προς την Γαζα, καταργηση ανονυμιας στο ιντερνετ, καταργηση ασυλου στα πανεπιστημια. Μιλαμε για επιθεση στην κοινη λογικη και ελευθερια μας, σε όλα τα επιπεδα

Τι να πει κανεις. Σε λιγο θα απαγορευσουν και το γιουχαρισμα