ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.12

ΦΡΕΝΟ ΣΤΗ....ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ video !!!

Οι....διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών που ξεκίνησαν στις αρχές τις εβδομάδας φαίνεται ότι κατέληξαν σε αίσιο αποτέλεσμα αργά προχθές το απόγευμα.
Ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων έδειξε....όπως λένε την γενναιοδωρία του απέναντι στην....πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Επί της ουσίας της δόθηκε ό,τι ζήτησε. Με βάση της πληροφορίες εκτός από την Ντόρα στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. θα μετέχουν ο  Μαρκογιανάκης στα Χανιά, ο Αυγενάκης στο Ηράκλειο, ο  Κοντογιάννης στο Νομό Ηλείας και ο Οικονόμου στη Β’ Αθήνας.
Η Ντ. Μπακογιάννη μέχρι και χθες το απόγευμα ζητούσε επίμονα να δοθεί εκλόγιμη θέση και στον πατέρα της  Κων/νο Μητσοτάκη. Ο Σαμαράς όμως δεν είχε την διάθεση να επαναφέρει στη Ν.Δ. τον ορκισμένο του εχθρό και να της δώσει τις μισές θέσεις στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Σε αυτό το σημείο σταμάτησε ο διάλογος και οι φωνές ακούστηκαν στο Π.Φάληρο. 
Στη Συγγρού δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι πριν καλά-καλά ανακοινωθεί η επιστροφή, το σύστημα της Μπακογιάννη έχει αρχίσει να δείχνει τον κακό παλιό του εαυτό.
Μάλιστα, αρκετά γαλάζια στελέχη φροντίζουν να στείλουν το μήνυμα προς την «ψηλή» ότι αυτά που ήξερε....πρέπει να τα ξεχάσει διαφορετικά να ζητήσει απο τον Ευ.Βενιζέλο να την συμπεριλάβει στις λίστες του....έτερου μνημονιακού κόμματος δηλ.του ΠΑΣΟΚ. Αναμένονται εξελίξεις.  
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: