ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.13

Φυγαδεύτηκε ο Αναστασιάδης (BINTEO)…


…για να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαδηλωτές.
Προπηλακίστηκε και ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης.
Οργη και αγανάκτηση έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου…
Μεγάλη ενταση σημειώθηκε απόψε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, την ώρα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.
Εκατοντάδες διαδηλωτές, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο και προπηλάκισαν τον εκπρόσωπο της κυπριακής κυβέρνησης την ώρα που έμπαινε στο Προεδρικό, φωνάζοντας συνθήματα και χτυπώντας το αυτοκίνητό του. Ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναγκάστηκε να μπει στο κτίριο από την πλαϊνή είσοδο, προκειμένου να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαδηλωτές.
«Ο λαός δεν χρωστά, δεν πληρώνει, δεν πουλά» είναι το σύνθημα που φωνάζαν οι αγανακτισμένοι διαδηλωτές οι οποίοι ουσιαστικά ζητούν εξηγήσεις για την αποδοχή της πρωτοφανούς απόφασης για «κούρεμα» των τραπεζικών καταθέσεων.
Δειτε το βίντεο:
Από nonews-NEWS
Οργή λαού στην Κύπρο – Διαδηλωτές προπηλάκισαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο – Φυγαδεύτηκε ο Αναστασιάδης! Κι όμως έχουν ευρώ και γερμανοτσολιάδες σωτηράκηδες! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: