ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.13

Κούρεμα χρέους στην Κύπρο θέλει το ΔΝΤ Δεν επιλύεται το πρόβλημα με τη διάλυση του τραπεζικού τομέα. Εμπλοκή με τις ελληνικές θυγατρικές

Κούρεμα χρέους στην Κύπρο θέλει το ΔΝΤ
 Κούρεμα του Δημοσίου Χρέους της Κύπρου τόσο των ομολόγων που βρίσκοντι στα χέρια ιδιωτών όσο και αυτών που διαθέτει η ΕΚΤ, εκκαθάριση των δυο μεγάλων κυπριακών τραπεζών χωρίς νέο δανεισμό παρά μόνο στήριξη από τον ELA και τον ESM προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε νέο σχέδιο που τέθηκε επί τάπητος στις προπαρασκευαστικές συζητήσεις του Eurogroup σήμερα. Πηγές του Sofokleousin.gr αναφέρουν ότι η πρόταση του ΔΝΤ δεν γίνεται αποδεκτή από τη Γερμανία αλλά κερδίζει έδαφος μεταξύ των υπολοίπων Ευρωπαίων. Η νέα τροπή που λαμβάνουν οι εξελίξεις ενδέχεται να οδηγήσουν σε έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και πλήρως παρασκηνιακές επισημαίνουν άνθρωποι που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους αλλά έχουν ενδελεχή γνώση των τεκταινομένων στις Βρυξέλλες. Υπό αυτό το πρίσμα ανατρέπονται δεδομένα και ισορροπίες και αποκαλύπτεται η στρατηγική του ΔΝΤ πίσω από τα διαρκή προσχώματα που ύψωνε η εκπρόσωπος του Ταμείου στις διαπραγματεύσεις με την κυπριακή πολιτική ηγεσία.
Γραμμή του ΔΝΤ είναι να εφαρμοστεί ένα μοντέλο αντίστοιχο με το ελληνικό PSI με πράλληλο OSI, θέτοντας την Κύπρο σε ρόλο «βομβιστή αυτοκτονίας» στην Ευρωζώνη. Η σταδιακή αποκάλυψη του σχεδίου αυτού οδήγησε τη Μαρία Φέκτερ να δηλώσει ότι η ΕΚΤ δεν θα προκαλέσει "ευθανασία" στην Κύπρο. Οι πληροφορίες για το σχέδιο αυτό που είχαν αρχίσει να διαρρέονται την προηγούμενη εβδομάδα οδήγησαν την S&P και τη Moody;s να επισημάνουν τον σημαντικό κίνδυνο πρόκλησης πιστωτικού γεγονός στη χώρα.
Η Κύπρος από την πλευρά της χρησιμοποιεί κάθε εργαλείο που έχει στη διάθεσή της ώστε να πιέσει προς την κατεύθυνση της διάσωσης των τραπεζών ή έστω της μιας εκ των δυο. Η κυπριακή πολιτική ηγεσία έχει ως «γραμμή Μαζινό» την επιβίωση της Τράπεζας Κύπρου και τον περιορισμό του κουρέματος των καταθέσεων στα ποσά άνω των €100,000.
Εμπλοκή με τις ελληνικές θυγατρικές
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η καθυστέρηση στην υπογραφή της συμφωνίας μεταβίβασης των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, η οποία συμφωνήθηκε μεταξύ των κκ Αναστασιάδη και Σαμαρά. Η Κύπρος ζητά «λογιστικά» ανταλλάγματα με στόχο την ελάφρυνση του χρέους και των απαιτούμενων κεφαλαίων για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Η τρόικα πιέζει για άμεσο διαμελισμό του τραπεζικού τομέα ώστε να γίνει βίωμα η αναδιάρθρωση του οικονομικού και επιχειρηματικού μοντέλου.
Ετσι ακόμα στον αέρα βρίσκονται οι ελληνικές θυγατρικές, οι εργαζόμενοι και οι πελάτες τους. Από το ΥΠΟΙΚ διαρρέεται ότι σε κάθε περίπτωση υπάρχει λύση και ενέργειες που θα γίνουν ώστε να λειτουργήσουν υπό νέο καθεστώς και ασφάλεια τα υποκαταστήματα των Λαϊκή, Κύπρου και Ελληνικής Τράπεζας στην Ελλάδα.
 
 
sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: