ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.13

Καταγγελία για βίαιη προσαγωγή του γραμματέα της ΣΠΙΘΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ από τις αστυνομικές δυνάμεις στην μαθητική παρέλαση στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Καταγγέλλουμε την αστυνομία και την τρικοματική Κυβέρνηση για κατάλυση της δημοκρατίας και του συντάγματος ενάντια στην ελεύθερη βούληση των πολιτών και των δικαιωμάτων τους να μπορούν να βρίσκονται σε δημόσιους χώρους ειρηνικά.

Πριν από λίγο μέλη της ΣΠΙΘΑΣ του Μίκη Θεοδωράκη προσπάθησαν να περάσουν στον χώρο της μαθητικής παρέλασης που διεξάγετε κάθε χρόνο με την ευκαιρία της επανάστασης του 1821. Τα μέλη μας φορούσαν μπλούζες με γράμματα που σχημάτιζαν το σύνθημα της επανάστασης:  " Ελευθερία ή Θάνατος ".  Κρατούσαν δέ, ένα πανό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΕΝΟΤΗΤΑΣ του Ελληνικού λαού με τον Κυπριακό που έγραφε :  "Ενωμένη Ρωμιοσύνη. Μαζί αδέλφια μας. Ελλάδα-Κύπρος.  ΣΠΙΘΑ Μίκης Θεοδωράκης"


Αμέσως εμφανίστηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ  που προσπάθησαν να  μας απωθήσουν και δεν επέτρεπαν την διέλευσή μας. 
Χωρίς κανένα λόγο και αφού ζητήσαμε να κάνουν στην άκρη και να μας αφήσουν να περάσουμε ( συνταγματικό μας κεκτημένο )  αφού η πρόθεσή μας ήταν να συμπαρασταθούμε στα αδέλφια μας τους  ΚΥΠΡΙΟΥΣ  αλλά και να δηλώσουμε ειρηνικά  με την παρουσία μας την συνέχεια του αγώνα του 1821, έπεσαν επάνω μας λυσσασμένα. 
Προσήγαγαν δε, στο αστυνομικό τμήμα ακροπόλεως τον Αγωνιστή Γραμματέα της Σπίθας Αττικής και διαπρεπή  δικηγόρο Γαβριήλ Πελεκιδη επειδή "τόλμησε" να τους πει ότι αυτό που γίνεται είναι τελείως παράνομο και ότι καταλύουν με αυτό τον τρόπο κάθε έννοια ελευθερίας του πολίτη να βρίσκεται ειρηνικά σε δημόσιο χώρο και των δικαιωμάτων του που απορρέουν από το Σύνταγμα. Επίσης καταλύουν την έννοια της  ισότητας μεταξύ των πολιτών επιτρέποντας σε επιλεγμένους  πολίτες ( με προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την παρέλαση. 

Ζητάμε να αφεθεί αμέσως ελεύθερος 

Η τρικοματική μειοψηφική κυβέρνηση των ανδρεικέλων  που παρέδωσε την εθνική μας ανεξαρτησία στην ΜΕΡΚΕΛ - ΤΡΟΙΚΑ - ΔΝΤ κλπ είναι υπόλογη στον Ελληνικό Λαό με αυτές τις πράξεις που στόχο έχουν να μηδενίσουν την αντίσταση των Ελλήνων και να μας  οδηγήσουν στον ραγιαδισμό , στην  εξαθλίωση  και τον αφανισμό  με σκοπό να μας  κλέψουν τον ΕΘΝΙΚΟ μας  πλούτο.  
Δηλώνουμε ότι η ΑΓΩΝΑΣ θα συνεχιστεί μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας. 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ   


Η επιτροπή της Σπίθας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: