ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.13

Ποιος θα μαζεύει τις βόμβες όταν ανακοινωθεί πόσο είναι το κούρεμα ;



Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εξεράγη σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στα Πολεμίδια της Λεμεσού

Όπως κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της τράπεζας, μετά την πρώτη έκρηξη, δύο άτομα με σιδερολοστο θρυμμάτισαν την κύρια είσοδο, εισήρθαν εντός του καταστήματος, και στη συνέχεια τοποθέτησαν μέσα στο αυτοσχέδια κροτίδα, η οποία ήταν τυλιγμένη με ταινία με εύφλεκτη ύλη. 

Δημιουργήθηκε μικρή εστία φωτιάς η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική.

Τα σενάρια κάνουν λόγο για κούρεμα 30% κάτι που σημαίνει ότι οι Ρώσοι ολιγάρχες κινδυνεύουν να χάσουν σχεδόν τα μισά λεφτά τους, αλλά θα είναι πάνω από 40% .Τουλάχιστον €8 δισ. καταθέσεις στην Τράπεζα Κύπρου θα τύχουν κουρέματος σε περίπτωση που προχωρήσει συμφωνία με το  Eurogroup και αυτή προνοεί ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Κύπρου από τους καταθέτες της.
Στο τέλος Ιανουαρίου οι καταθέσεις στην Τρ. Κύπρου ήταν ύψους 18,2 δισ. ευρώ. Τραπεζίτες υπολογίζουν ότι από αυτές τις καταθέσεις γύρω στο 45%–50% είναι ασφαλισμένες κάτω των €100 χιλιάδων και οι υπόλοιπες θα τύχουν κουρέματος.
Υπολογίζεται επομένως πως για κάθε 10% θα δεσμεύονται κοντά στα 850 εκατ. ευρώ.
Κούρεμα 20% σημαίνει €1,7 δισ., 30% €2,5 δισ., 40% €3,4 δισ. και 50% €4,2 δισ.


ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: