ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.13

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ: ΝΕΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.

Ευρέως κυκλοφορεί στους κύκλους των λογιστών και των φοροτεχνικών (δημοσίων & ιδιωτών) ότι ορδές νέων εγκληματικών οργανώσεων θα δημιουργήσουν, και με “πληροφορίες από μέσα” και πολύ εύκολα και ανέξοδα πια, η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και χωρίς καμία ΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ απόφαση για υποχρεωτική πλέον δήλωση των τόκων στις δηλωσεις εκατομμυρίων πολιτών.
Όπως συζητείται από στόμα σε στόμα πλέον όταν  οι έλληνες υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση μόνο μέσω internet άρα τη δουλειά αυτή για το 95%  και πλέον των ελλήνων πολιτών, που δεν γνωρίζουν και δεν υποχρεούνται να γνωρίζουν και να παρακολουθούν ημερησίως τις αλλαγές και τις παγίδες των φοροληστών της εκάστοτε κυβερνήσεως για να υποβάλλουν μόνοι τους τις δηλώσεις τους, την κάνουν ΛΟΓΙΣΤΕΣ.
ΠΛΕΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΙΣΤΗ κλπ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΛΕΑΡ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΠΩΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ κλπ.
Σύμφωνα με οικονομικούς κύκλους λοιπόν και μεταξύ λογιστών κλπ. λέγεται πλέον ευθέως ότι νέα κυκλώματα, νέες εγκληματικές συμμορίες θα εμφανιστούν πολύ σύντομα που θα εκμεταλλευθούν αυτή τη κατάσταση ποικιλλοτρόπως.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ;;;
ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ….ΧΘΕΣ.
ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ.
Π.Χ.  (και ναι δυστυχώς Λογιστής)
 
 
 
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: