ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.13

Ο ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΚΕΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΙΠΕ: Η "σταθερότητα" προϋπόθεση κάθε συζήτησης!... Ο ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΚΙΒΔΗΛΩΝ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ

Το μήνυμα ότι το πολιτικό σύστημα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων προκειμένου η χώρα να βγει από την κρίση έστειλε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος. Τόνισε ότι δεν πρέπει να μπαίνουν τα μικροκομματικά συμφέροντα πάνω από το γενικό συμφέρον της χώρας και επανέλαβε ότι το πρόγραμμα προσαρμογής πρέπει να συνδυαστεί με τη διεκδίκηση αλλαγών σε μέτρα που αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά.
Ο Φώτης Κουβέλης τάχθηκε εκ νέου υπέρ της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση και σημείωσε ότι είναι αδήριτη ανάγκη η αλλαγή της οικονομικής πολιτικής στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της ύφεσης και της σύνδεσης της δημοσιονομικής εξυγίανσης με την ανάπτυξη. Σημείωσε όμως ότι η έξοδος από την κρίση προϋποθέτει μεγάλες αλλαγές στο παραγωγικό μοντέλο και τους θεσμούς και την προώθηση ενός νέου μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης.
"Πρέπει να πετύχουμε τους δημοσιονομικούς στόχους του 2013, χωρίς νέα μέτρα μείωσης των εισοδημάτων και να προετοιμάσουμε μια νέα συμφωνία με τους εταίρους μας στις αρχές του 2014. Μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει μείωση των επιβαρύνσεων του χρέους, ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας και της κοινωνικής πολιτικής" είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τα οποία όμως δεν μπορούν να επιτευχθούν σε κλίμα αβεβαιότητας.
  enet.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΩΝ ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: