ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.13

ΡΕΖΙΛΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ!

vroutsis-ole-koubaroula
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!
Ξεφτιλίστηκε από μόνος του κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης.
Έλεγε το ποίημά του όπως το έμαθε από τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα και κυρίως τα αφεντικά του, Γερμανούς ινστρούχτορες, ότι έρχεται η ανάπτυξη, ότι για πρώτη φορά είχαμε περισσότερες προσλήψεις απ’ότι απολύσεις, για να τον σταματήσει ο Γ. Αυτιάς: «Μα τι λέτε, έχουμε Άνοιξη και ξεκίνησε η τουριστική περίοδος»!
Εκεί όμως ο Βρούτσης, ακμαίος ...στο ποίημά του. Του λέει ο Αυτιάς: «Η ανεργία συνεχώς καλπάζει, για ποια ανάπτυξη μιλάτε;». Ο μπουρδολόγος Βρούτσης άρχισε τις αοριστολογίες, πως «στόχος μας μεγάλος είναι η τιθάσευση της ανεργίας και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου η ανεργία θα σταματήσει να αυξάνει και ότι από το 2014 θα αποκλιμακωθεί»! (Αυτός ο τύπος με το «πιστεύουμε», «ευχόμαστε» και «προσδοκούμε», κάνει πολιτική κατά της ανεργίας).
Όταν όμως τον στρίμωξε στη γωνία ο Αυτιάς λέγοντάς του ότι 400.000 οικογένειες που δεν έχουν ούτε ένα άνεργο δεν πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, ο Βρούτσης πήγε να πει "δεν είναι έτσι". Τον πήρε παραμάζωμα ξανά ο Αυτιάς λέγοντάς του ότι η Commission απέρριψε το πρόγραμμα γιατί είναι αντίθετη με τα όσα προβλέπουν οι κανονισμοί της ΕΕ σχετικά με τη χρήση των πόρων του ΕΣΠΑ. Αμέσως ο Βρούτσης άρχισε να κοιτάζει σαν χάνος μ' εκείνο το γελαδίσιο βλέμμα.

Αυτός είναι ο Υπουργός Εργασίας: Φούσκας σκέτος!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: