ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.13

Handelsblatt: Σε εσκεμμένη ύφεση οδηγεί η τρόικα την Κύπρο



Οι πολιτικές λιτότητας που υπαγορεύει η τρόικα στην Κύπρο οδηγούν τη χώρα σε εσκεμμένη ύφεση, όπως ακριβώς συνέβη και στην Ελλάδα, υποστηρίζει με σημερινό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Στο ερώτημα εάν η κυπριακή οικονομία οδηγείται στην καταστροφή, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η πρόσφατη συμφωνία της τρόικας…
στην Κύπρο δείχνει ότι η ύφεση δεν είναι απλώς «ατύχημα», αλλά μέρος συγκεκριμένου προγράμματος. 
«Ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Ολιβιέρ Μπλανσάρ παραδέχθηκε δημόσια ότι η λιτότητα που επέβαλε το ταμείο στον ευρωπαϊκό νότο προκάλεσε οικονομική καταστροφή. Παρ’όλα αυτά η εφαρμογή της λιτότητας συνεχίζεται», αναφέρει το δημοσίευμα.
Η κυπριακή κυβέρνηση θα πρέπει, σύμφωνα με τις επιταγές της τρόικας, να προχωρήσει σε δημοσιονομική εξυγίανση ισάξια με το 7% του ΑΕΠ. Στη συμφωνία αναφέρεται με απλά λόγια ότι «αν δεν αποδώσει η λιτότητα η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει σε ακόμα περισσότερες περικοπές».
Η πτωτική πορεία της οικονομίας δεν μπορεί να είναι προς το συμφέρον των δανειστών, επισημαίνει ο αρθρογράφος. Η ύφεση θα δυναμιτίσει την αποπληρωμή των πιστώσεων και θα οδηγήσει σε νέο δανεισμό. Κατά τη γνώμη του, δύο λόγοι υπάρχουν πίσω από τη συγκεκριμένη πολιτική.
Είτε επιδιώκεται εξασθένηση του εθνικού κράτους και μεταφορά κυριαρχικών δικαιωμάτων στις Βρυξέλλες, είτε συμβαίνει αυτό που περιγράφει στο βιβλίο του «Showdown» ο Ντιρκ Μίλερ, ότι στόχος είναι η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της Κύπρου από τρίτους με ελάχιστο κόστος.
Η Λευκωσία θα πρέπει να καταθέσει στην τρόικα προς έγκριση σχέδιο εκποίησης των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης. Και επειδή οι διαπραγματεύσεις γίνονται κεκλεισμένων των θυρών δεν θα μάθουμε ποτέ ποια συμφέροντα εκπροσωπεί η τρόικα, καταλήγει το δημοσίευμα.
Πηγή: Deutsche Welle
Από:  naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: