ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.13

Τον έμαθαν και στο εξωτερικό – Τον θεωρούν υπεύθυνο & για την κατάντια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς

4c200fe4e6c7d27edb20ebc280c882dd_92030
Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου του SPD Σίγκμαρ Γκάμπριελ με τον Γιώργο Παπανδρέου και τη Σοσιαλιστική Διεθνή αναφέρεται σε δημοσίευμα της η διαδικτυακή έκδοση του Spiegel, στην οποία τονίζει πως το χάσμα μεταξύ των δύο ανδρών είναι πλέον βαθύ.
Για την 150η επέτειο του SPD, το περιοδικό αναφέρει πως παρά την λαμπρή τελετή η κόντρα θα περάσει σε νέες διαστάσεις, καθώς ο Γκάμπριελ θα απευθύνει στο ίδιο μέρος μια πρόσκληση για την ίδρυση ενός νέου δικτύου σοσιαλδημοκρατικών παρατάξεων, η οποία θα ονομάζεται «Προοδευτική Συμμαχία», με κύρια επιδίωξη όπως αναφέρει το περιοδικό, να αποδυναμωθεί η κατά τον Γκάμπριελ «αντιδημοκρατική» Σοσιαλιστική Διεθνής. Η αποξένωση μεταξύ του SPD και του Γιώργου Παπανδρέου, δεν είναι τωρινή καθώς όπως αναφέρεται ο Γκάμπριελ ασκεί εδώ και δύο χρόνια πιέσεις για την δημιουργία νέα φορέα, καθώς θεωρεί ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής δεν μπορεί να δώσει «απαντήσεις» στα προβλήματα της ανθρωπότητας, ενώ παράλληλα κατηγορεί τον γενικό γραμματέα του Γιώργου Παπανδρέου, τον χιλιανό Αγιάλα, πως «εδώ και 20 χρόνια λύνει και δένει και μπλοκάρει κάθε ανανεωτική προσπάθεια».
Στο δημοσίευμα, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «ο Παπανδρέου και ο Αγιάλα δεν θέλουν να ακούσουν για τα ‘στραβά’ της οργάνωσής τους» και τους κατηγορεί για έλλειψη αυτοκριτικής, ενώ καταλήγει λέγοντας πως ο Γκάμπριελ δεν θέλει να εγκαταλείψει προς το παρών τη Σοσιαλιστική Διεθνή- τουλάχιστον μέχρι να κερδίσει έδαφος η Προοδευτική Συμμαχία που σχεδιάζει και να αποτελέσει μια εναλλακτική πρόταση.


 .lykavitos

Δεν υπάρχουν σχόλια: