ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.13

ΝΑΙ! Έχουμε πετρέλαιο! Το είπε και το Μέγκα.


20130522-200730.jpg

Πριν απο λίγο, το Μέγκα μας ενημέρωσε για τις δηλώσεις Σαμαρα περι ύπαρξης μεγάλων κοιτασμάτων στο Ελληνικό υπέδαφος. Το Μετέδωσε με σοβαρότητα, χωρίς ειρωνικά σχόλια. Αυτο που δεν είπε είναι ότι πλέον αυτα τα κοιτάσματα έχουν υποθηκευθεί προ διετίας απο το μνημόνιο. Τότε που ο Παπανδρέου έλεγε ότι πετρέλαιο δεν υπάρχει και το Μέγκα ισοπέδωνε όποιον τολμούσε να μιλήσει για πετρέλαια, Κίνα κλπ. Υπήρχε μόνο το μνημόνιο.
Α, προχθές το Μέγκα κάλυψε
διθυραμβικά το ταξίδι Σαμαρά στην Κίνα. Σοβαρά μιλάμε.
Εάν δεν καταλαβαίνετε το γιατι, να το ξαναπούμε. Τώρα τα Ευρω δεν μένουν στην Ελλάδα, πηγαίνουν στους μνημονιακους πιστωτές. Απο αυτο το πρίσμα, το κανάλι έχει μια στέρεα, διαχρονική γραμμή υπέρ αυτών.

 

 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: