ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.13

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ “ΚΡΥΦΑ” ΟΜΟΛΟΓΑ!

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ “ΚΡΥΦΟΥ”, ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ…

(ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

  1. pdma greek bond ΔΕΚ 2012 ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ 11.289.795.930 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ !! ( ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ 2η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ )

  2. 2.      17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΙΠΕΔ. ΔHΛAΔH ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡEΥΤΗΚΕ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

  3. ΕΠΙΚΕΦΑΛHΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥ EFSF OI DEUTSCHE BANK AG & MORGAN STANLEY &CO  

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: