ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.13

ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.... ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΜΕΣΩ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Συνάντηση Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σήμερα συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στο Συνοδικό Μέγαρο. Στη συνάντηση μετείχαν ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου και το μέλος της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου Χρήστος Πρωτόπαπας.
Μετά την συνάντηση έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις.
Ευάγγελος Βενιζέλος: Οι συζητήσεις μας με τον Μακαριότατο  είναι πάντα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και κρίσιμες γιατί ο Μακαριότατος παρακολουθεί όλα τα θέματα με αγάπη, μετριοπάθεια, διακριτικότητα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος και ο ρόλος της Εκκλησίας. Η Εκκλησία δεν είναι ούτε παράρτημα του κράτους, ούτε μία απλή μη κυβερνητική οργάνωση. Είναι ένας ιερός οργανισμός και ακριβώς επειδή η σωτηρία είναι ο βασικός σκοπός της, η σωτηρία των ανθρώπων, έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να εκπέμπεται ένα αισιόδοξο μήνυμα. Και η χώρα μας, η κοινωνία μας, που έχει περάσει και περνάει τόσα πολλά έχει ανάγκη από θετικά μηνύματα. Το μήνυμα λοιπόν είναι πράγματι ένα μήνυμα ανόρθωσης και προοπτικής. Αλλά αυτό -όπως λέω πάντα, το είπαμε και με τον Μακαριότατο σήμερα- θέλει ενότητα, αλήθεια και δουλειά. Αυτό κάνουμε εμείς από τη δική μας πλευρά. Και το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα της κυβερνητικής συνεργασίας, θα λειτουργεί πάντα ως παράγοντας σταθερότητας, προκειμένου να βρίσκονται λύσεις και στις σχέσεις κράτους και εκκλησίας αλλά κυρίως λύσεις τα προβλήματα των απλών ανθρώπων, των πολιτών, της κοινωνίας. Μακαριότατε, σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: