ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.13

Απόρρητο mail της τρόικας

Απόρρητο mail της τρόικας

Σε «ξεσκόνισμα» των οικονομικών των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ προχωρεί αύριο το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας.
Ζητά επιτακτικά μειώσεις δαπανών, συγχωνεύσεις τμημάτων, αξιολόγηση προσωπικού και αύξηση της κινητικότητας στο ΕΣΥ, καθώς και εφαρμογή ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στα νοσοκομεία.
 
Η τρόικα, όπως προκύπτει από επιστολή της προς την ηγεσία του υπουργείου που έχει περιέλθει σε γνώση του Εθνους, πιέζει, επίσης, για μείωση του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών στο 15% και αξιολόγηση του καθεστώτος υπερωριών - εφημεριών και αποζημίωσής τους.
 
Οι ξένοι εμπειρογνώμονες θα επισκεφθούν διαδοχικά όλες τις κρίσιμες δημόσιες υπηρεσίες, όπου «χτυπάει η καρδιά» των οικονομικών της Υγείας.
 
Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: