ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.13

ΚΙΝΗΣΗ 58 - ΜΠΙΣΤΗΣ: "ΕΧΘΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, ΣΩΣΙΒΙΑ ΛΕΜΒΟΣ ΟΙ 58 ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ"



Η Συνέντευξη Μπίστη αποκαλύπτει ..περιέργως ομολογείται ωμά η στόχευση και ο αποσκοπός της Κίνησης των 58... ότι η κίνηση έχει ως στόχο της να εξελιχθεί σε έναν κομματικό φορέα ο οποίος με δεδομένη την παρούσα ,ελέω μνημονίων, διαμόρφωση του κομματικού χάρτη αλλά και της ρευστής πολιτικοκοινωνικής  ροής που εμπεριέχονται στο γίγνεσθαι της πολιτικής Ελληνικής Χάρτας, η Κίνηση των 58 να γίνει το κόμμα συνδιαμορφωτής ...ως δήλωσε... των πολιτικών εξελίξεων της μεταμνημονιακής εποχής.
Αυτά ως γενικές γραμμές.
Συγκεκριμένα όμως ο κος Μπίστης "άφησε" ελεύθερη και έκδηλα διέρρευσε η αγωνία της Κίνησης των 58 , όχι μιας αγωνίας για την αποτελεσματικότητα της κίνησης και την επιτυχία του εγχειρήματος αλλά την αγωνία που οδήγησε στην ίδρυση μιας τέτοιας κίνησης.

Βλέποντας το βίντεο θα διαπιστώσετε ότι η στόχευση της κίνησης είναι η διάσωση των ήδη φθαρμένων  στην συνείδηση του λαού ερμαφρόδιτων ιδεολογικοπολιτικά κομμάτων...  συγκεκριμένα της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ.. (υπό την ΣΚΕΠΗ ενός νέου Φορέα)…. τα οποία πίσω από τον Τίτλο της Κεντροαριστεράς παραπλάνησαν και εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο τον Ελληνικό λαό ώστε να υφαρπάξουν την ψήφο του προκειμένου ως δηλωσίες των κομμάτων εξυπηρετήσουν το νεοταξικό καθήκον τους το οποίο ως αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων, ασπάστηκαν και ξεπέρασαν τον Φιλελευθερισμό Φρίντμαν  τον οποίο ενέδυσαν υπό τον μανδύα της Κεντροαριστερής κίναιδης κατά τα άλλα ιδεολογίας τους.
Ο Μπίστης ομολογεί ανενδοίαστα :
·         Καμία Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ με τις γραμμές που έχει (αντιμνημονιακές)
·         Η ΔΗΜΑΡ ομολογεί είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας , το ΠΑΣΟΚ οι δημοσκοπήσεις το δίνουν 5 έως 7% , ο λόγος ύπαρξης της κίνησης είναι η συγκέντρωση των «ΑΥΤΩΝ» δυνάμεων για να έχουν λόγο ύπαρξης ΚΑΡΕΚΛΑΣ . Μάλιστα επιμένει ο Μπίστης ότι η Κίνηση έχει συνέχεια και οι όποιες μέχρι σήμερα αντιδράσεις θα καμφθούν ..(εδώ εννοεί τον Κουβέλη αλλά η ατάκα ότι η κίνηση θα έχει συνέχεια , δηλαδή θα περιμένουν την κάμψη των αντιδράσεων, έχει να κάνει με την διάλυση της ΔΗΜΑΡ ως ποσοστά αφού η κοινωνία θα εισρέει όλο και περισσότερο στις αντιμνημονιακές δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΑΝΕΛ ως φυσικό επόμενο αφού η εξαθλίωση του λαού μέρα με την ημέρα θα εντείνεται )
·         Ομολογεί σε μια άλλη αποστροφή του ότι Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ (κανένα σχόλιο… ή καλύτερα μια ιστορική ατάκα «βάστα Ρόμελ»)

ΚΙΝΗΣΗ 58 =( ΠΑΣΟΚ + ΔΗΜΑΡ ) Χ ΣΗΜΙΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






 ΣΧΕΤΙΚΑ:ΤΑ 58 ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΙΔΡΥΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΒΕΣΤΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

 Η "Ελιά" έχει δάκο‏...

 Απάντηση στο 58 στροφών κεντροαριστερό πλυντήριο

  Πόση σχέση έχουν με την κοινωνία οι πραματευτάδες της κεντροαριστεράς;

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο λαμόγιο ο Μπίστης. Έχει περάσει από όλα τα Ελληνικά κόμματα και δεν ντρέπεται.