ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.13

Σε αναζήτηση χώρου για την ταφή του Ναζί εγκληματία Εριχ Πρίμπκε

Ο Εριχ ΠρίμπκεΣε στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ρώμης βρίσκεται η σορός του εγκληματία Ναζί Έριχ Πρίμπκε, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή στη Ρώμη, σε ηλικία 100 ετών, χωρίς να έχει ποτέ εκφράσει μεταμέλεια για τις πράξεις του.

Μέχρι στιγμής, ούτε η γενέτειρά του στη Γερμανία, ούτε η Αργεντινή, όπου έζησε επί δεκαετίες, ούτε η Ρώμη, όπου καταδικάσθηκε σε ισόβια κάθειρξη, δέχονται τη σορό του. Γίνονται επαφές με τη Γερμανία για ενδεχόμενη μεταφοράς της στη γενέτειρά του.

Χθες, Τρίτη, διακόπηκε η θρησκευτική κηδεία του, που θα γινόταν κοντά στη Ρώμη, εξαιτίας της παρουσίας νεοναζί.

Η απόφαση διακοπής της κηδείας ελήφθη από τον περιφερειάρχη της Ρώμης Τζουζέπε Πεκοράρο, λόγω φόβων ότι η τελετή θα μετατρεπόταν σε νεοναζιστική εκδήλωση.

Ο Πρίμπκε ήταν ένας από τους υπευθύνους της σφαγής των Αρδεατικών Σπηλαίων το 1944.

Δεν υπάρχουν σχόλια: