ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.13

ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"?..



Έρευνα στο σπίτι του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη συνιδιοκτήτη της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, πραγματοποιούν άντρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, παρουσία τριών εισαγγελέων.
Οι αστυνομικοί παραβίασαν το σπίτι του κ. Πάλλη επί της οδού Θεσσαλίας 40 Α, στη Βούλα. Αυτό που ερευνούν είναι η ύπαρξη κρυπτών με όπλα, καθώς επίσης και πιθανές σχέσεις με αστυνομικούς και υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.
Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί:
Επτά πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο,
13 πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,
60 μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,
10 διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και
2 συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser
Υπενθυμίζεται ότι χθες, μάρτυρας που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε ότι δύο εφοπλιστές χρηματοδοτούν την οργάνωση, καθώς επίσης και σχέσεις της οργάνωσης με διακίνηση όπλων αλλά και με κυκλώματα της νύχτας.
Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η οργάνωση φέρεται να έχει στη διάθεση της οπλισμό ο οποίος και θα χρησιμοποιούνταν “εν καιρώ”. Και όλα αυτά εν γνώσει της κεντρικής ηγετικής ομάδα.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: