ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.13

Ο Μπάρμπα Φώτης.... καρφώνει τις «εξελίξεις»




Η επιχείρηση της κυβέρνησης απέτυχε και τώρα όπως όλα δείχνουν ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση, καθώς η ατζέντα επέστρεψε στα μέτρα της τρόικας. Αυτό που ήθελε να κρύψει η κυβέρνηση.
Μέχρι και ο πρώην συνέταιρος των Σαμαρά-Βενιζέλου τους αδειάζει. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης με συνέντευξη του στα «Νέα» κάνεις σαφές πώς η τρόικα ζητά νέα οριζόντια μέτρα. «Όσο και αν κρύβονται πίσω από την περιποιημένη έκφραση “διαρθρωτικά μέτρα”, μέτρα θα είναι, και μάλιστα οριζόντια», είπε χαρακτηριστικά.
Υποστηρίζει μάλιστα πώς η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία και προβλέπει εκλογές. Αυτές μπορεί να έρθουν και σύντομα αν οι δανειστές επιμείνουν σε νέα επώδυνα μέτρα. Και τότε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ θα καταρρεύσουν.
Σαφή μηνύματα στέλνουν στην κυβέρνηση οι βουλευτές της ΝΔ ότι δεν πρέπει να υπερψηφίσουν νέα μέτρα οπότε "ας κόψει το λαιμό του o Στουρνάρας" 
Ο… αποδευτέρας , Γεράσιμος Γιακουμάτος (ο οποίος εκφράζει τους σκληρούς της ΚΟ της ΝΔ), μιλώντας στον Real fm 97,8, απέκλεισε το ενδεχόμενο να ψηφίσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος νέα μέτρα εξαθλίωσης
"Όχι" ήταν η κατηγορηματική απάντηση του Γ.Γιακουμάτου στο ερώτημα αν θα υπερψηφιστούν τα όποια νέα μέτρα.
Και συνέχισε: "Σας λέω το εξής. Όλη η κοινοβουλευτική ομάδα και όχι μόνο η ΚΟ της ΝΔ, πιστεύω (σ.σ.: εννοεί ότι και οι του ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσουν νέα μέτρα). Δεν υπάρχει βουλευτής να είναι άρρωστος, να είναι βλάκας, να πει ότι “θα μπορούσα να κόψω σύνταξη, μισθό. Αύξηση εφορίας”. Δεν μπορεί να το κάνει. Εδώ βλέπετε ότι δεν μπορεί να πληρώσει αυτά που του έχουμε βάλει. Δεν μπορεί να πάρει λεφτά και μισθό, άρα τι να κόψουμε;»
Απαντώντας στη τοποθέτηση του Νίκου Χατζηνικολάου πως «αυτά τα είχε πει και η Τζάκρη και τελικά ψήφισε με το όπλο στο κρόταφο», είπε: «Εγώ δεν είμαι Τζάκρη, ούτε γυναικωτός!». Το "γυναικωτός" αφορούσε κάποιους βουλευτές που άλλα λένε και άλλα κάνουν στις ψηφίσεις των νομοσχεδίων
Κατά τα λοιπά, ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως «ένα έθνος δεν κυβερνάτε με καραμουρτζούνιδες. Δεν κυβερνάτε με το να δίνεις στους πάντες τα πάντα. 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: