ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.13

Παρέμβαση του εισαγγελέα για τις καταγγελίες Πάγκαλου αναμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ


parembash-toy-eisaggelea-gia-tis-kataggelies-pagkaloy-anamenoyn-ston-syrizaΤην παρέμβαση της δικαιοσύνης και των εισαγγελικών αρχών αναμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διερευνηθούν οι σοβαρές καταγγελίες που έκανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος.

Όπως είναι γνωστό ο Θεόδωρος Πάγκαλος...
μιλώντας χθες στο Βήμα fm είπε ότι μέσα από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ  βγήκαν στελέχη του της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έκαψαν την Marfin ενώ το μπλοκ παρότρυνε «κάψτε τους».

Όπως λένε στελέχη της Κουμουνδούρου οι καταγγελίες του κ. Πάγκαλου- ο οποίος τότε ήταν και υπουργός της κυβέρνησης, είναι τόσο σοβαρές που αναρωτιέται κανείς γιατί περίμενε δυο ολόκληρα χρόνια για να τις κάνει.

«Ελπίζουμε πάντως ότι τις επόμενες ώρες ο πρώην υπουργός και νυν ραδιοφωνικός παραγωγός Θ. Πάγκαλος θα καταθέσει τα στοιχεία που έχει για τα όσα σοβαρά λέει» επισημαίνουν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Οι ίδιοι άνθρωποι έλεγαν ακόμα ότι «οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Θ. Πάγκαλος στην κυβέρνηση Σαμαρά όχι μόνο άθλιες είναι αλλά έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που μπορεί να προσδοκά ο ίδιος και κάποιοι από τους συνομιλητές του».

Επαναλάμβαναν ακόμα ότι συμμερίζονται την αγωνιά του «ανδρός ο οποίος βρίσκεται πολιτικά στα αζήτητα», πρόσθεταν όμως ότι είναι τουλάχιστον θλιβερό να ακολουθεί έναν τέτοιο δρόμο και να παίζει με θέματα που έχουν σοκάρει την ελληνική κοινή γνώμη αφού εκεί χάθηκαν τέσσερις ζωές.


καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: