ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.13

Γίγαντας ψυχής ο πρωθυπουργός!



20131015-232444.jpg Αποκαλύπτει η Τρολυμπία.
Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να δώσει συνέντευξη στην “Ανατροπή” και τον Γιάννη Πρετεντέρη. Ορισμένοι υλιστικά σκεπτόμενοι δεν μπορούν να κατανοήσουν το μεγαλείο αυτής της απόφασης. “Πως είναι δυνατόν ένας πρωθυπουργός να εμφανίζεται σε μία ενημερωτική εκπομπή χαμηλής τηλεθέασης”, την στιγμή που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μονοπώλησε την επικαιρότητα σε ανταγωνιστικό κανάλι; Πως είναι δυνατόν να προτιμηθεί μια εκπομπή που έφτασε να αγγίξει το 1/3 της τηλεθέασης του καρχαρία Χατζηνικολάου με τον
Τσίπρα; Η απορία γίνεται ακόμα εντονότερη εάν αναλογιστούμε ότι η “Ανατροπή” παίρνει lead της τάξης του 25% και το αφήνει στο μισό, ακόμα και με τους κορυφαίους της showbiz Παγκαλο, Ρεπούση και Κατρούγκαλο στον ρόλο του gladiator… Ενώ το enikos ξεκινά με μονοψήφιο και το απογειώνει στο 33% ακόμα και με τον νερόβραστο Τσίπρα που χθες ήταν έτοιμος να κουνήσει καταφατικά το κεφάλι ακόμα και σε ερώτηση της Αλεσάντρα Μουσολίνι.
Αυτή η πρωτοβουλία λοιπόν φανερώνει ακριβώς το μεγαλείο του Έλληνα πρωθυπουργού. Είναι η πρώτη φορά στην λαίλαπα του μνημονίου που πρωθυπουργός βοηθά πραγματικά τους αδύναμους. Τείνει έμπρακτα χείρα στους αναξιοπαθούντες. Τι και αν ρισκάρει να τον δουν οι τρεις και ο κούκος; Η λεβέντικη βοήθεια στην “Ανατροπή” μπορεί να σημαίνει μια πραγματική αλλαγή πολιτικής με μέριμνα σε αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Ταπεινά, χωρίς να επιδιώκει την προσωπική του προβολή, παρά μόνο την αρωγή στον συνάνθρωπο.
Γίγαντας ψυχής ο πρωθυπουργός…


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: