ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.13

Εκδοση πεντηκονταετούς ομολόγου για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους;

Ο οικονομολόγος Dr. Nick Skrekas σε εκτενές άρθρο του στην ιστοσελίδα του CNBC με τίτλο «Backed by EU interests, Greeks may bear 50-year bonds» αναφέρεται στις ευνοϊκές προοπτικές έκδοσης ενός πεντηκονταετούς ομολόγου.. που αποτελεί έναν από τους τρόπους που διαθέτει η ελληνική κυβέρνηση για την αναδιάρθρωση του χρέους της.
Στη δυνατότητα αυτή αναφέρθηκε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, καθώς το χρέος θα μειώνονταν αισθητά εάν απλώνονταν στη μακρά περίοδο των πενήντα ετών.
Με το μέτρο αυτό το χρέος θα καθίστατο περισσότερο βιώσιμο, ενώ οι Ευρωπαίοι θα απέφευγαν την πίεση για μια αναδιάρθρωση του χρέους που κατέχουν οι επίσημοι πιστωτές ή αλλιώς το κούρεμα, το οποίο δεν είναι καθόλου δημοφιλές στην Ευρώπη.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: