ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.10.13

ΤΟΝ "ΕΘΑΨΕ" ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ "Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ" VIDEO


ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κεδίκογλου διέψευσε το MEGA


ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κεδίκογλου διέψευσε το MEGA
ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κεδίκογλου διέψευσε το MEGA

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, διέψευσε το ρεπορτάζ που μετέδωσε το MEGA, σύμφωνα με το οποίο συνεργάτης του Πρωθυπουργού, χαρακτήρισε «ατυχή» την έκφραση του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Βουλή.
«Δεν υπάρχει κανένα θέμα από τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή και φυσικά δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από το Μέγαρο Μαξίμου», ανέφερε ο Σίμος Κεδίκογλου και συμπλήρωσε ότι «ήταν σαφές ότι ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στην περίοδο του κ. Τσοχατζόπουλου (μίζες που τις υπέθαλψε αθωώνοντας τον ο Βενιζέλος μετατρέποντας τους μιζαδόρικους λογαριασμούς τραπεζών ως κινητα τηλέφωνα) και ξεκαθάρισε τη θέση του μιλώντας σε δημοσιογράφους».

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΕΠΟΧΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΜΙΖΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΘΩΩΝΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ....
Η ΕΠΟΧΗ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ/ΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ....ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΓΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ Η ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΡΙΑ ΤΡΕΜΗ ΕΝΩ Ο ΣΙΜΟΣ "ΘΑΒΕΙ" ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΙΣΘΑΡΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ...Η ΤΡΕΜΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ "ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"....

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ....

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ .. ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ .."Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: