ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.13

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ




Η κυβέρνηση Σαμαρά μέσα από την βασική της επιλογή για την εξυπηρέτηση, ικανοποίηση και υλοποίηση των εντολών που δέχεται από την τρόικα, έχει δύο κύριες στοχεύσεις: να κερδίζει χρόνο και να εξασφαλίσει ικανό αριθμό ψήφων που θα την διατηρήσουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο μετά τις επόμενες εκλογές.

Το σχέδιο της συμμοριτο-κυβέρνησης Σαμαρά και των αφεντικών του είναι σαφές, αλλά απαιτείται να να υλοποιηθεί ως νομιμοφανές, με ορίζοντα των επερχόμενων εκλογών και ίσως να επεκταθεί χρονικά (αναλόγως των τρεχουσών αναγκών)...

Το πολιτικό σύστημα ξεκίνησε μία διαδικασία υφαρπαγής ή αχρήστευσης εκείνων των ψηφοφόρων που θα ψήφιζαν ή σκοπεύουν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.

Στο επόμενο διάστημα θα δούμε μία νομότυπη ή νομιμοφανή κλιμάκωση του φαινομένου, προκειμένου να υπάρξει 1 ή 1,5 μήνα πριν τις εκλογές παρέμβαση του Αρείου Πάγου για έλεγχο της νομιμότητας ύπαρξης και λειτουργίας της Χρυσής Αυγής (ή και του ΣΥΡΙΖΑ) ως κόμμα.

Ποιό θα είναι το αποτέλεσμα μίας τέτοιας μεθόδευσης;
Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής (ίσως και του ΣΥΡΙΖΑ) θα βρεθούν στο κενό και χωρίς επιλογή ψήφου...
Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ελπίζει πως τότε, είτε σημαντικοί αριθμοί από αυτούς θα τρέξουν να εγκολπωθούν σε αίφνης "εθνικόφρονες" υποψηφίους των κομμάτων της συγκυβέρνησης είτε θα απομακρυνθούν από την κάλπη, εξασφαλίζοντας πολιτικό κέρδος (επί των ποσοστών της κάλπης) μέσω και των δύο πιθανών αυτών εξελίξεων.

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου στοχεύει στο ψηφοθηρικό κέρδος, αφού πολιτικά δεν έχει το ηθικό έρεισμα να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή. Κι αυτό επειδή η κυβέρνηση αυτή βρίσκεται δεξιότερα από τη "ναζιστική Χρυσή Αυγή" και εφαρμόζει πολιτικές κατά πολύ φασιστικότερες (ή και ναζιστικότερεςWink από την "εγκληματική οργάνωση"...

Στο επόμενο διάστημα και μέχρι ενάμιση περίπου μήνα πριν τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και τις ευρωεκλογές, θα έχουμε ένα σήριαλ με συλλήψεις, "αποκαλύψεις", "εγκληματικές οργανώσεις" και άλλα επικοινωνιακά φληναφήματα που θα έχει συγκεκριμένους τίτλους τέλους, όχι όμως απαραίτητα και άμεση εξαφάνιση του κόμματος της "Χρυσής Αυγής" από την πολιτική σκηνή.
Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι επιλογή και μονόδρομος του Αντώνη Σαμαρά και του Βαγγέλη Βενιζέλου, αφού και οι δύο γνωρίζουν πως η μη εξασφάλιση συμμετοχής στην εξουσία μετά τις εκλογές θα σημαίνει για τους ίδιους άμεση απομάκρυνση από τα κόμματα των οποίων προΐστανται και ως εκ τούτου πιθανή πολιτική δαιμονοποίησή τους και μη επαρκή κάλυψή τους σε πιθανές διώξεις που θα ασκηθούν εναντίον τους αφού δεν θα έχουν ούτε την απαραίτητη στήριξη των "φίλων" από το εξωτερικό. Άλλωστε, οι ίδιοι άνοιξαν τις "πόρτες της κόλασης" που τους περιμένει, μέσω των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής...

Οποιαδήποτε, όμως, εξέλιξη δεν θα σημάνει και τον τερματισμό της ύπαρξης και λειτουργίας της Χρυσής Αυγής, η οποία μπορεί να "ξεπηδήσει" με μία άλλη "σοφότερη" μορφή. Αποδεχόμενοι τον ισχυρισμό περί "κατασκευής" της Χρυσής Αυγής από το ίδιο το σύστημα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένα εργαλείο κατασκευάζεται για να χρησιμοποιείται πλέον της μίας φοράς... Σε αντίθεση με τα άχρηστα προφυλακτικά επικαλύμματα του success story...

Γεωργίου Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: