ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.13

Το λουμπάγκο μιας παπαδιάς μας στέλνει όλους, στο… Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας των ασφαλιστικών εταιρειών!!!

ΜπαρμπαΝίκος 

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ -ΠΑΠΑΔΙΑ 

Παπαδιά πως το βρίσκεις το ιδιωτικό σύστημα υγείας(;) ….χάλια(!) ….φταίει ο Λοβέρδος ….θα το φτιάξει όμως ο Άδωνις!

  — Της πουτάνας το κάγκελο γίνεται -δείτε παρακάτω- ….οι πυλώνες -ασφάλισης- του Λοβέρδου, του Κουτρουμάνη, του Άδωνι τώρα, κλπ ….»έφραξαν» ….πάνε να σκάσουν ….ούτε με…. Dulcolax® International ….δεν ξεβουλώνουν ….γουστάρω ρε Μπαρμπανίκο!!!

  —  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ:   http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=10831&cat_id=4  15/10/2013|08:35

  — ΑΠΟΣΠΆΣΜΑΤΑ

  — «Εναλλακτικούς τρόπους συνεργιών μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στον κλάδο Υγείας, κατά ισοδυναμία με το δεύτερο πυλώνα περί των ιδιωτικών συντάξεων, καταρτίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, έχοντας πλέον διαπιστώσει και στην πράξη ότι δεν κατέστη δυνατή η εφαρμογή της συμφωνίας που είχε συνάψει η Ένωση με τα δημόσια νοσοκομεία όταν υπουργός Υγείας ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος
  — «Πληροφορίες του iw αναφέρουν ότι, ατύπως το εν λόγω ζήτημα έχει ήδη συζητηθεί μεταξύ στελεχών της Ένωσης και κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων. Μάλιστα δηλώνεται ότι ως θέμα έφθασε και σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο επαφών που υπήρξαν με τον προκάτοχο του κ. Γεωργιάδη στο υπουργείο, κ. Ανδρέα Λυκουρέτζο
  — «Παράγοντες της αγοράς σχολιάζοντας τους λόγους για τους οποίους δεν «έτρεξε» το «ΣΔΙΤ» δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Υγεία, υποστηρίζουν ότι όσοι είναι ασφαλισμένοι σε ιδιωτικές εταιρείες δεν επιθυμούν να έχουν την παραμικρή σχέση με τα δημόσια νοσοκομεία, ακόμη κι αν πρόκειται να νοσηλευθούν –άνευ κόστους- σε πρώτη θέση κρατικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων.»
http://www.youtube.com/watch?v=Id71gfrrlPE

  — «Προσθέτουν δε ότι ο μόνος τρόπος να υπάρξουν συνέργιες μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα είναι να καθιερωθεί ένα σύστημα μέσω του οποίου οι ασφαλισμένοι θα μπορούν με χαμηλά τιμολόγια να νοσηλευτούν στον ιδιωτικό τομέα και αυτό το σύστημα προϋποθέτει δύο βασικές παραδοχές: Ότι οι ασφαλισμένοι θα καταβάλλουν στις ασφαλιστικές εταιρείες μέρος των εισφορών τις οποίες αποδίδουν σήμερα στα Ταμεία τους και ότι το καθεστώς θα είναι υποχρεωτικό για όλους τους εργαζόμενους.«
Εδώ είναι η πουστιά!  Θέλουν μέρος των εισφορών που καταβάλουν Εργοδότες και Δημόσιο και φυσικά οι Εργαζόμενοι, να στραφεί -υποχρεωτικά- προς την Ιδιωτική Ασφάλιση !
Για να κονομήσουν προμήθειες και μπόνους ….και μίζες -από τα νοσοκομεία- οι μεγαλοασφαλιστές (γνωστοί είστε ρε ….είστε γνωστά απολειφάδια του Κώστα Σημίτη ή αλλιώς Ααρών Αβουρί – http://www.pame.gr/prosopa/politikoi/simitis-aaron-avouri.html#.UlzsLp3Rp2E)
Δυστυχώς όμως ….αυτή είναι και η επιθυμία του πολύ(!) ….Horst Reichenbach http://www.boro.gr/22269/erotisi-kaklamani-gia-to-dimosieuma-tis-realnews-gia-ton-eopyy) ….μάλλον με «κακές» παρέες έχετε μπλέξει κύριε in Greece ….κι” αυτό μπορεί να μην αρέσει στον έντιμο προϊστάμενό σας, υπουργό Wolfgang Schäuble ….στον οποίο και θα διαβιβάσω το παρόν!
Πέραν τούτου ….καταλάβετε και αυτό κύριε ….μπορείτε να μας «βιάσετε» να μας «ξεσκίσετε» -τον Ελληνικό λαό- Γερμανοί είστε -με κακό παρελθόν- δύναμη έχετε ….αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα σας «στηθούμε».
ΘΈΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΏΤΑ ΜΑΣ  -ὠϊμέ- ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΏΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ!
ΌΤΑΝ ΚΛΈΒΕΤΕ ΕΜΆΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ….ΌΤΑΝ ΚΛΈΒΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΔΈΚΑ  ….ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΝΑΣ ….ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΕΚΑΤΌ ΦΟΡΈΣ!
ΕΊΝΑΙ ….ΚΛΈΒΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ….ΔΗΛΑΔΉ ΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΈΣ -ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ- ΕΊΝΑΙ ΡΕ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ ….ΚΑΙ ΤΟΎΤΟ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ….ΠΟΛΎ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ….ΓΙΑΤΊ Η ΆΜΥΝΆ ΜΑΣ ΠΛΈΟΝ ….ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡ ΒΩΜΏΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΏΝ!
ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ;
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: