ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.13

Νέα δημοσκόπηση: Με 3,3% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ

Κατά 3,3 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, στη δημοσκόπηση που διενεργεί κάθε μήνα η Palmos Analysis για το Tvxs.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ποσοστό 22%, ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει το 18,7%. Στην τρίτη θέση παραμένει η Χρυσή Αυγή με 8,3%, εμφανίζοντας μικρή άνοδο στο ποσοστό της. Ανύπαρκτη θεωρεί τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα το 54% των ερωτηθέντων, σε μια έρευνα που διερευνά όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα την κοινή γνώμη: από το φόρο ακίνητης περιουσίας και την αναγκαιότητα σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των υποβρυχίων, μέχρι την υποψηφιότητα Τσίπρα στην Ευρωπαική Ενώση. Διαβάστε επίσης ανάλυση των ευρυμάτων της δημοσκόπησης του tvxs.gr από τον Αλέξανδρο ΤεμεκενίδηΔιευθυντή Ερευνών της Palmos Analysis. 

Συγκριτικά με την προηγούμενη δημοσκόπηση (20,9%) της Palmos Analysis για το Tvxs, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αυξάνεται κατά 1,1 μονάδα.

Τρίτο κόμμα παραμένει η Χ.Α, με ποσοστό 8,3%, κατά μία μονάδα δηλαδή ενισχυμένη σε σχέση με τη δημοσκόπηση της 6ης Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι η παρούσα δημοσκόπηση διενεργήθηκε μετά τη δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο.
Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 4,3%, οι ΑΝ.ΕΛ με 3,8%, το ΚΚΕ με 3,7%, και η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 1,8%.
http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: