ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.13

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ


Κλαυσίγελο και μόνον μπορεί να προκαλούν αυτές  οι φαιδρότατες  πολιτικές "διάνοιες" τύπου ΜητσοτακοΓεωργιάδηδων.

Ο Υπουργός "Δήμιος" κ Μητσοτάκης την 9/11 στην εκπομπή των παπαγάλων Χασαπόπουλου Αναγνωστάκη στο MEGALO ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ερωτώμενος σχετικά με το εάν πρόκειται να γίνουν  απολύσεις στο ΕΣΥ αλλά και εάν αυτές γίνουν  αν θα εκτεθεί ο Υπουργός Υγείας Γεωργιάδης ο οποίος έβαζε  "στοίχημα" περί μη απολύσεων , ο Υπουργός  ...είπε ότι :"σαφώς και η κινητικότητα ιατρών από το σύστημα ΕΣΥ είναι δεδομένη.... υπάρχουν κάποιες χιλιάδες εργαζόμενοι εκεί (ΕΣΥ)  οι οποίοι από την κινητικότητα και από τις ανάγκες που θα προκύψουν προς κάλυψη αυτών από μετατάξεις  υπάρχει το ενδεχόμενο είτε κάποιοι  να μην δεχθούν να μετακινηθούν αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο οι ανάγκες να είναι περιορισμένες  οπότε θα τεθούν σε διαθεσιμότητα  .... σχετικά με  το στοίχημα του Υπουργού υγείας , με τον οποίο έχουμε μια άψογη συνεργασία ,..... έχω να προσθέσω ότι ο κ Γεωργιάδης έβαζε στοίχημα για το ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ της κινητικότητας που δεν συμπεριλαμβανόταν το ΕΣΥ... ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: