ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.13

Η απάντηση της Τζάκρη για τη διαγραφή της


«Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια» απαντά η Θεοδώρα Τζάκρη, σχολιάζοντας τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ, μετά το «ναι» που είπε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η δήλωση Τζάκρη:

«Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας, από έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο απ’ την κρίση.
»Την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός εξοντώνεται από συνεχείς περικοπές και τους φόρους και η δήθεν ανάπτυξη αναβάλλεται συνεχώς για το μέλλον, το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης είναι να διαχειριστεί επικοινωνιακά τους νέους φόρους και τις νέες περικοπές που της επιβάλλουν οι δανειστές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
»Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια.
»Η επόμενη μέρα πρέπει να χαραχθεί με γνώμονα την αντιμετώπιση του κοινωνικά διαλυτικού φαινομένου της ανεργίας, την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, την υπεράσπιση των δημοσίων επιχειρήσεων και την ένταξή της σε ένα συνολικό σχέδιο δημοσίων επενδύσεων για την ανάταξη της οικονομίας, τη διάσωση του κράτους πρόνοιας και, βέβαια, την επαναφορά της ορθής δημοκρατικής λειτουργίας του Κοινοβουλίου» .
  • 1572


Ισχυρό όπλο για τις διαπραγματεύσεις με τη τρόικα απέκτησε η κυβέρνηση, ας ελπίσουμε να το αξιοποιήσει
311013203432_2391
Με 153 ψήφους η Βουλή απέρριψε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνη έκπληξη κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας η Θεοδώρα Τζάκρη η οποία υπερψήφισε την πρόταση μομφής και λίγο αργότερα διαγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
Πολλά ακούστηκαν αυτές τις ημέρες & αν κάτι κυριάρχησε ήταν η απορία όλων για την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Αν κάποιος θελήσει να βρει τη σκοπιμότητα από τη πλευρά του Αλέξη Τσίπρα είναι  η πολιτική επένδυση (ή βεβαιότητα) πως η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να πάρει νέα μέτρα.
Ο Αντώνης Σαμαράς όσο χαλαρός και αν παρουσιάστηκε στην ομιλία του, αναγκάστηκε να κάνει απόλυτα ξεκάθαρο στους Βουλευτές που στηρίζουν τη κυβέρνηση, πως δε θα υπάρξουν νέες επιβαρρύνσεις για τον ήδη δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.
Η ύπαρξη της κυβέρνησης πλέον στηρίζεται στο ότι δε θα ληφθούν νέα μέτρα, δίνοντας έτσι στον Πρωθυπουργό ένα ισχυρό διαπραγμευτικό όπλο με τους δανειστές. Αν όμως δεν καταφέρει να το αξιοποιήσει & να παρουσιάσει γρήγορα αποτελέσματα  η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.
- See more at: http://arouraios.gr/2013/11/xamenos-o-tsipras-alla-an-o-samaras-parei-nea-metra-i-kivernisi-epese/#sthash.x6WRH24L.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: