ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.13

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Εσείς γνωρίζατε πόσο αμοίβεται ένας βουλευτής για κάθε επερώτηση; Καλά δε ντρέπεστε λίγο;

Σήμερα το πρωί και μέσω αξιόπιστης πηγής της Freepen που είδε σχετικά έγγραφα πληροφορηθήκαμε πόσο αμοίβονται οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου για κάθε επερώτηση που καταθέτουν.


Μάθετε λοιπόν ότι το ποσό είναι € 700,00 για κάθε επερώτηση και επομένως δε χρειάζεται καμία βιολογική επεξεργασία λυμμάτων όπως ισχυρίζεται ο κος Τζαμτζής.

Κι αναρωτιώμαστε επειδή η πηγή είναι από πολύ μέσα, πιο μέσα δε γίνεται, δεν άκουσε και της είπαν, αλλά είδε έγγραφα, αληθεύει κε Στουρνάρα; Είναι δυνατόν να μας δημεύετε τα σπίτια και να διαλύετε τη δημόσια υγεία ενώ παράλληλα οι βουλευτές απολαμβάνουν αυτές τις αμοιβές;

Επιτέλους δεν έχετε φιλότιμο; Δεν αισθάνεστε καμία ντροπή; Δεν έχετε το Θεό σας; Ούτε Αυτόν δε φοβάστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: