ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.13

ΔΗΜΑΡ.. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΑΝΤΑΡΤΗΣ"

kouvelis
Να υπάρξει κοινό πολιτικό μέτωπο με στόχο να μη ληφθούν νέα μέτρα ζητά ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος σημειώνει ότι «η χώρα δεν πρέπει να μπει σε νέο μνημόνιο».
Μιλώντας στην εφημερίδα Realnews, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές αναφέροντας ότι «δεν έχουμε κανένα ταμπού συνεργασίας».
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επεσήμανε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Τσίπρα, και την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς:
«Το ζήτημα είναι αποσυνδεδεμένο από πρόσωπα, και από την εθνική προέλευση των υποψηφίων προέδρων. Είναι πρωτίστως πολιτικό. Η αλλαγή των συσχετισμών στο Ευρωκοινοβούλιο είναι αναγκαία, πολύ περισσότερο σήμερα που, βάσει της Συνθήκης της Λισσαβόνας, η επιλογή του μελλοντικού Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πρέπει να αντανακλά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια: