ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.09

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ


Διαδώστε το, να μην πατήσει κανείς το πόδι του σ΄αυτούς τους αλήτες, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταπολεμηθεί το θράσος και η αλητεία των δικηγόρων του Διαβαλκανικού.

Σας είχα μιλήσει παλιότερα για τον εξοργισμένο πατέρα που τους έστειλε εξώδικο ζητώντας απαντήσεις για ιατρικές, διοικητικές και οικονομικές παραλείψεις και χρεώσεις.

Το ζητούμενο για τον άθλιο Αποστολόπουλο και το μεγάλο Διαβαλκανικό κέντρο υγείας του, είναι ότι οι τύποι αυτοί δεν μπήκαν καν στον κόπο να επιχειρήσουν μια απλή συννενόηση μαζί του αλλά έκαναν την γνωστή παπαριά. Παρέταξαν ένα τοίχος από ηλίθιους δικηγόρους απέναντι στον πατέρα και τον βομβαρδίζουν με ψευτιές.

Αποκορύφωμα της απάτης τους είναι η πρόσφατη αναφορά που υπέβαλαν στην αστυνομία και στην οποία κατηγορούν τον πατέρα ότι προκάλεσε επεισόδια στο νοσοκομείο. Αυτοί, μια μεγάλη και εύρωστη επιχείρηση, συκοφαντούν έναν πελάτη τους επειδή ζήτησε εξηγήσεις.

Εξηγήσεις που όχι μόνο δεν του δώσανε αλλά τον ορμήξανε κι από πάνω, τα καθάρματα αυτά!

Γι αυτό σας λέω με κάθε αυστηρότητα και σοβαρότητα: Τιμωρήστε τους με την αποχή σας. Είναι απατεώνες!
ΜΠΟΜΠΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: