ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.09

Τέσσερις σε κάθε φανάρι...ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ

"Τέσσερις σε κάθε φανάρι"...ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ CITY PRESS

Τέσσερις σε κάθε φανάρι
Γιώργος Κύρτσος
28-04-2009

Η κυβερνητική πολιτική για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης συνοψίζεται στη φράση «τέσσερις λαθρομετανάστες σε κάθε φανάρι κεντρικής διασταύρωσης της Αθήνας».

Ακόμα και στην περιοχή της οδού Κατεχάκη, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το υπερυπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης, δουλεύουν ασταμάτητα τα «συνεργεία» λαθρομεταναστών, που είναι, βέβαια, ενταγμένα στα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα και μέσω αυτής στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο ένας πουλάει λουλούδια, ο άλλος πλένει τα τζάμια των αυτοκινήτων, ο τρίτος επιδεικνύει κάποιου είδους αναπηρία και τελευταία υπάρχει και ο τέταρτος, που ειδικεύεται στα «happenings», όπως είναι η... παραγωγή φούσκας. Ο τελευταίος παίζει και ένα συμβολικό ρόλο, γιατί συνοψίζει την κυβερνητική πολιτική στο θέμα.

Τεράστιο το κόστος της λαθρομετανάστευσης

Το οικονομικό, κοινωνικό και διεθνοπολιτικό κόστος της μαζικής λαθρομετανάστευσης είναι τεράστιο για τη χώρα μας.

Με τη μαζική παρουσία λαθρομεταναστών στις διασταυρώσεις των κεντρικών οδών της πρωτεύουσας ενισχύεται η εικόνα της τριτοκοσμικής υποβάθμισης. Σε μια περίοδο κατά την οποία ο τουρισμός μας πλήττεται από τη διεθνή οικονομική κρίση και καλείται να δώσει εξετάσεις ποιότητας, η «κυριαρχία» των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας οδηγεί σε δραματική τουριστική υποβάθμιση.

Η μαζική λαθρομετανάστευση δημιουργεί συνθήκες γκετοποίησης σε περιοχές της πρωτεύουσας και απειλεί την κοινωνική συνοχή, τη λειτουργικότητα της πρωτεύουσας, ακόμη και τη δημόσια υγεία.

Η κυβέρνηση Καραμανλή αποφεύγει να αντιμετωπίσει το σύνθετο πρόβλημα. Δεν τολμά να θέσει την Τουρκία προ των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, για να μην προκαλέσει την αρνητική αντίδραση της κυβέρνησης Ερντογάν. Δεν είναι σε θέση να κινητοποιήσει τον προβληματικό κρατικό μηχανισμό για να διαχειριστεί το σύνθετο πρόβλημα. Οι περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας μοιάζουν περισσότερο με ευχάριστο περίπατο για όσους συμμετέχουν παρά με προσπάθεια συμβολής στην επιβολή της νομιμότητας και στην καταπολέμηση της κάθε είδους παραβατικότητας.

Μέσα από τη μαζική λαθρομετανάστευση «ροκανίζεται» και η εθνική μας κυριαρχία σε στρατηγικά ευαίσθητα μικρά νησιά του Αιγαίου. Βρίσκεται σε εξέλιξη μία επιχείρηση μεγάλης κλίμακας με τεράστιο οικονομικό, κοινωνικό και διεθνοπολιτικό κόστος για την Ελλάδα, χωρίς να ευαισθητοποιούνται οι κυβερνητικοί και κρατικοί αρμόδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: