ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.09

"ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Η Α.Ν.Υ.Ε. ΤΟΥ Λ.Σ . ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ Λ/Φ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οργή και αγανάκτηση για την θέση σε αποστρατεία Λιμενοφύλακα, λόγω αναπηρίας
Επιστολή διαμαρτυρίας της Ε.Σ.Α.μεΑ. στον Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής,κ.Παπαληγούρα.
Την έντονη διαμαρτυρία της, μπροστά στην κοινωνική αναλγησία, που επέδειξε, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος και η Αναθεωρητική Υγειονομική Επιτροπή Ναυτικού, θέτοντας σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία τη Λιμενοφύλακα .....,που κατετάγη στο Λιμενικό Σώμα την 01-10-2001, διότι βρέθηκε ότι πάσχει από ..........., εκφράζει, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, με επιστολή της στον Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αν. Παπαληγούρα. Η Λιμενοφύλακας ..... προφανώς, για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, πέρασε επιτυχώς στη Σχολή Λιμενοφυλάκων το έτος 2001 και υποβλήθηκε στη πολύμηνη εκπαίδευση, όπως και οι υπόλοιποι Λιμενοφύλακες. Η θέση αυτή της επέτρεψε να αποκατασταθεί επαγγελματικά και να προγραμματίσει, με ασφάλεια τη μελλοντική της προσωπική και οικογενειακή ζωή. Επιπλέον, σύμφωνα με γνωμάτευση του Γενικού Πανεπιστημίου Πατρών, υπογεγραμμένη από το Διοικητικό Διευθυντή του Νοσοκομείου, η Λιμενοφύλακας ..... υπόκειται σε φαρμακευτική αγωγή και τακτική ...........παρακολούθηση, με την οποία βρίσκεται σε ύφεση και ως εκ’ τούτου, δεν εμφανίζει σημαντική εξασθένιση των γνωστικών της λειτουργιών, στοιχεία, που δεν εκτιμήθηκαν από την Αναθεωρητική Υγειονομική Επιτροπή ,στην κρίση της οποίας βασίστηκε η Απόφαση Αποστράτευσής της από το Λιμενικό Σώμα. Εύλογα ερωτηματικά δημιουργούνται από το γεγονός, ό,τι στη Λιμενοφύλακα ....., πριν την τελική κρίση της Αναθεωρητικής Υγειονομικής Επιτροπής και σύμφωνα με την Ημερήσια Διαταγή ΑΡΙΘΜ: 37/2008 της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. ανατέθηκαν τα καθήκοντα βοηθού στα Γραφεία Οπλονομίου και Αρχείου, καθώς και τα καθήκοντα τηλεφωνητή στο Τ/Φ κέντρο της Υπηρεσίας. Εφόσον, λοιπόν, η Λιμενοφύλακας ..... για λόγους αναπηρίας δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα αρχικά και εξειδικευμένα καθήκοντά της, θα μπορούσε να παραμείνει στη θέση του αναπληρωτή τηλεφωνητή στο Τ/Φ κέντρο της Υπηρεσίας. Η Συνομοσπονδία ζητεί την προσωπική παρέμβαση του Υπουργού, για να ανακληθεί η υπ’ αριθ. 1126/56/09/25-2-2009 Απόφαση του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος (ΦΕΚ 188 Γ΄/11-03-2009) και να ανατεθούν στη Λιμενοφύλακα ....... καθήκοντα, στα οποία θα μπορεί να ανταποκριθεί, επαρκώς και ικανοποιητικά. Επιπλέον, ζητεί τον καθορισμό συνάντησης αντιπροσωπείας της με τον Υπουργό, καθώς και την εξέταση της υπόθεσης και από την Υπηρεσία Ίσης Μεταχείρισης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία σύμφωνα με το Νόμο 3304/05 εξετάζει τις περιπτώσεις καταγγελιών για την παράβαση της αρχής της ίσης μεταχείρισης στην απασχόληση. Είναι αδιανόητο, εν’ έτη 2009, να γινόμαστε μάρτυρες γεγονότων, που ουδεμία σχέση δεν έχουν με τη σύγχρονη κοινωνική αντίληψη για την αναπηρία και έρχονται σε αντίθεση με τις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Συμβάσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία. Η ποικιλομορφία της ανθρώπινης ζωής δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραγνωρίζεται από καμιά αρχή, που ενδιαφέρεται για το κοινωνικό συμφέρον.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΑμεΑ,
Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: