ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.09

Η παιδαριώδης και επικίνδυνη σκέψη του Λαζόπουλου


Ξανακτύπησε ο Λαζόπουλος! Αυτή τη φορά όμως αποκαλύφθηκε η παιδαριώδης, ευθύγραμμη, ισοπεδωτική και επικίνδυνη σκέψη του σε όλο της το μεγαλείο. Παρά την τεράστια πρόοδο που έχει κάνει η ανθρώπινη σκέψη τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια, ο Λαζόπουλος παραμένει ανεπηρέαστος και εξακολουθεί να ερμηνεύει τα πολιτικά και κοινωνικά φαινόμενα στη βάση απλοϊκών και παιδαριωδών σχημάτων σκέψης του τύπου άσπρο-μαύρο, καλό-κακό. Για παράδειγμα έχουμε και λέμε εξ ορισμού:

makelioΜαθητές-φοιτητές=καλοί. Δάσκαλοι-Καθηγητές=κακοί.

Συνδικαλιστής=καλός. Επιχειρηματίας=κακός.

Πολιτική =κακή. ΣΥΡΙΖΑ πολιτική=καλή.

Νέος=καλός. Μεγάλος =κακός. Τσίπρας είναι νέος άρα είναι καλός, όπερ εδει δείξε! Έλα Λόλα πάρε μήλο άσε τόπι!

Μέχρι εδώ, πραγματικά κρατάμε όλοι την κοιλιά μας από τα γέλια.. Όμως υπάρχουν και άλλα σχήματα σκέψης του Λαζόπουλου που κάθε άλλο παρά είναι για γέλια όπως το πιο… βαθυστόχαστο και επαναστατικό του

Βία=Εξέγερση. Μη βία =Συντήρηση(!)

Τώρα τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά και επικίνδυνα γιατί ο Λαζόπουλος δεν είναι απλώς ένας άκρατος λαϊκιστής. Είναι φορέας εξουσίας και μάλιστα της πιο ισχυρής και ανεξέλεγκτης, της τηλεοπτικής. Επηρεάζει την κοινή γνώμη και πολύ περισσότερο τους νέους τους οποίους στην πραγματικότητα απλώς χρησιμοποιεί γιατί έχει τούς λόγους του. Προσπαθεί να ταυτίσει το προφίλ του με την κοινωνική αμφισβήτηση και την αντίσταση στο κατεστημένο! Το σχήμα σκέψης είναι και εδώ το ίδιο παιδαριώδες αλλά δυστυχώς επικοινωνιακά αποτελεσματικό. Νέος=Αμφισβήτηση. Λαζόπουλος υποστηρίζει νέους, άρα Λαζόπουλος αμφισβητεί σύστημα(!) Εδώ τώρα όλοι, μαζί και ο Κοντομηνάς, κυλιόμαστε κάτω και προσπαθούμε να ανασάνουμε από τα γέλια.. Τούχει κάτσει για τα καλά του φουκαριάρη ότι δεν είναι απλώς ένας σύγχρονος Αριστοφάνης αλλά και ένας επαναστάτης Αριστοφάνης! (στην γελοία «ψηφοφορία» για τους «Μεγάλους Έλληνες» του Αλαφούζου “συναγωνίστηκε” με τον Αριστοφάνη και το δέχτηκε φυσικά χωρίς ίχνος ντροπής!) Μόνο που ο Αριστοφάνης σατίριζε τους πραγματικά ισχυρούς της εποχής του και όχι τα ψώνια και τους δυστυχισμένους της τηλεοπτικής μας ζωής. Το ότι ο Λαζόπουλος σατιρίζει και κάποιους πολιτικούς, αυτό φυσικά δεν είναι καινούργιο. Τουλάχιστον από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μετά η επιθεώρηση έχει να επιδείξει αριστουργήματα πολιτικής σάτιρας…

TO ΔΙΚΤΥΟ

το άρθρο από τον ΣΟΦΙΣΤΗ

3 σχόλια:

sofistis είπε...

Έλεος ρε παιδιά!! Ντροπή! Δεν το πιστεύω ότι γίνονται τέτοια πράγματα! Έτσι βάζετε ξένα κείμενα, τη δουλειά των άλλων, χωρίς αναφορά στην πηγή, χωρίς ένα λίνκ που να παραπέμπει στην πηγή του κειμένου; Το κείμενο το αναδημοσίευσε το Δίκτυο αλλά με λίνκ προς την πηγή του! Εσείς πως το παίζετε δηλαδή; Μισό κείμενο είναι! Δεν είδατε τη συνέχεια με παραπομπή στο δικό μου; Τι πουστιά είναι αυτή; Έτσι θα κάνετε το βήμα ενημέρωσης; Είμαι βέβαιος ότι πρόκειται για λάθος και θα το διορθώσετε. Αν όχι, τότε δεν φαντάζεστε με τι πάτε να μπλέξετε..
Το πρωτότυπο κείμενο είναι εδώ: http://sofistis.wordpress.com/2009/04/29/290409/

Unknown είπε...

ζηταμε συγνωμη αγαπητε σοφιστή ....αλλα πρεπει τουλαχιστον !!!! να ομ0λογησεις οτι ΑΥΤΟ συεβει μονο στο εν λόγο άρθρο..γιατι απο την σελίδα μας ευκολα θα παρατηρουσατε ότι πάντα κάνουμε αναφορα στην πηγή ...
χωρις πολλά λόγια αποκατασταθηκε η παρατηρηση σας.

Unknown είπε...

...συμπληρώνω...ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ... ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΥΣΤΙΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ!!!! .... ΤΟ ΕΚ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ...ΩΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.... ΑΛΛΑ.....!!!! ΗΡΕΜΗΣΕ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ!!!! ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΑΝΑΦΟΡΕΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!! ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ!!!
ΟΠΩΣΔ ΖΗΤΗΣΑΜΕ "ΣΥΓΝΩΜΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗςΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΥΣΤΙΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ!!!!