ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.09

Γευγελή: Η Ταϊλάνδη των Βαλκανίων

























Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Έχω γράψει πολλές φόρες επιστολές προς τα blogs επισημαίνοντας ότι εμείς η ίδιοι χρηματοδοτούμε την αδιαλλαξία και την επιθετικότητα των Σκοπίων. Πόσο ανόητη και κοντόφθαλμη μπορεί να είναι από τη πλευρά μας η χρηματοδότηση μια χώρας που ευθαρσώς δηλώνει ότι τμήματα της ιστορίας μας αλλά και των εδαφών μας ανήκουν όχι σε εμάς αλλά σε αυτήν? Και όμως συνεχίζουμε να ανοίγουμε επιχειρήσεις στα Σκόπια, συνεχίζουμε να πηγαίνουμε για ψώνια, ακόμα και για γιατρούς.

Υπήρχαν περιστασιακές αναφορές για το οργανωμένο έγκλημα που ανθεί στο γειτονικό κρατίδιο αλλά οι αποκαλύψεις της εφημερίδας “Το Κεντρί” είναι απλά συγκλονιστικές. Όχι απλά ανθεί ο τζόγος και η πορνεία στο κρατίδιο αλλά η περιοχή εξελίσσεται σε κέντρο της χειρότερης μορφής εγκλήματος: Της παιδικής πορνείας.

Με βάση το δημοσίευμα η Γευγελή “προσφέρει” τον απίστευτο συνδυασμό πολυτελούς τζόγου και πρόσβασης σε ανήλικα θύματα δουλεμπορίου. Το δημοσίευμα αναφέρεται στις εκθέσεις τις Unicef που πιστοποιούν το γεγονός και τις προσπάθειες των διεθνών οργανισμών να σταματήσουν το φαινόμενο.

Γίνεται πλέον σαφές γιατί τόσοι πολλοί Έλληνες ταξιδεύουν προς τη Γευγελή και χρηματοδοτούν τον Γκρουεφσκι και την μαφία του. Όχι απλά χρηματοδοτούν έναν δηλωμένο εχθρό αλλά το κάνουν με το χειρότερο τρόπο. Η ευχαρίστηση είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου, η εκμετάλλευση της αθωότητας για ευχαρίστηση είναι όμως το μέγιστο των εγκλημάτων.

Κάνω έκκληση προς τους συμπατριώτες μας που πηγαίνουν στη Γευγελή να προσπαθήσουν να αντιληφτούν τη ζημία που κάνουν τόσο στη χώρα όσο και σε αθώες ψυχές. Επίσης κάνω έκκληση στις Ελληνικές αρχές να λάβουν μέτρα ώστε το φαινόμενο να μην εισβάλει και εντός των συνόρων μας. Μια πολύ καλά οργανωμένη μαφία φαίνεται να έχει στρατοπεδεύσει στα σύνορα μας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο τα υποστηριζουν τα Σκοπια οι Αμερικανοι τοτε. Το Μαφιοζικο λομπυ τα εχει βρει με το Τουρκικο και στηνουν μια κολαση στα συνορα μας. Οι μεν θα βγαλουν τα φραγκα και οι δε μας ανοιγουν ενα μετωπο που δεν εχουμε παρει χαμπαρι ακομα. Ποσοι ειναι αυτοι που πανε για .. ευχαριστηση?

Χαραλαμπος είπε...

Ελα ντε?! Ποσοι ειναι και ποιοι ειναι!! Πετρες ειναι παρανομο να ριξω αλλα για ενα αυγο θα με πανε μεσα? Δεν νομιζω..

Στέλιος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΟΥ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ...ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα… Πανε για τζόγο και πηδημα με λεωφορια που τους παίρνουν από εδώ?

Στέλιος είπε...

ΑΜΕ...ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΧΤΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

Χαράλαμπος είπε...

Κατα τις 8.00... Εγω θα περασω κα τις 8 απο εκει να δω τις μουρες τους.. Και μονο που πανε και τα ακουμπανε στους γυφτοσκοπιανους ειναι για μπατσες.

Σταμάτης είπε...

Δίκιο έχεις... είναι για τρελλά αυγά οι τύποι και προδότες και "άρρωστοι"