ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.09

Κώστας Καραμανλής-Γιώργος Παπανδρέου στην σκιά των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου

του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Είναι παράδοξο «αι γενεαί πάσαι» να καθηλώνονται από τους γόνους του πολιτικού κατεστημένου υμνώντας την κατάργηση της κληρονομικής βασιλείας..

Η Δημοκρατία πάει περίπατο με αυτή την στάση του λαού. Την ιστορική αυτή αντινομία εξηγούν οι τυφλοί οπαδοί των πολιτικών ομάδων, ως χαρά του νηστικού από το τήλωμα του χορτάτου!!

Ο νεότερος Καραμανλής επέδειξε ρητορική ευχέρεια με πομπώδες ύφος και επιβλητικό όγκο! Επέδειξε όμως και το ετερόφωτο της διανοίας του και το πολιτικό του έλλειμμα. Έλαβε το φώς το πλαστό από τη λέσχη Bilderberg και εγκρίθηκε να κυβερνήσει, αφού προηγουμένως είχε «παγιδευτεί» σε προσωπικά ζητήματα για να τον έχει το κονκλάβιο σε παντοτινή ομηρία. Στηρίχτηκε από τον κ Βαρδινογιάννη και παρέλαβε τον Ρουσόπουλο για αμανάτι, άργησε να φανεί αλληλέγγυος και μόλις το φθινόπωρο του 2008 εγκρίθηκε το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στην Κόρινθο από φυσικό αέριο. Όλα ηθικά- όλα νόμιμα!!!
Τι ήθελε και έλεγε «σεμνά και ταπεινά», ότι θα φάει τους νταβατζήδες και άλλα τινά; Ξέχασε ότι ο θείος του δεν επέτρεπε σε βιομήχανο να πλησιάσει το γραφείο του; Είναι πλέον πολιτικά νεκρός και ηθικά καταρρακωμένος…

Δίπλα του ο εικοσιοκτάχρονος σε θητεία βουλευτής (κοντεύει να γίνει ο γηραιότερος) και δεκαεπτάχρονος υπουργός Γ Παπανδρέου, συχνός τρόφιμος και αυτός της περιβόητης λέσχης Bilderberg, εξίσου παγιδευμένος από το σύστημα για να το υπηρετήσει πιστά. Πρόσφατα συζήτησε μυστικά τα μερίδια οικονομικής εξουσίας σε σύσκεψη που συμμετείχαν: «
ο Λάτσης της Eurobank, ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα, ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα, ο Γεράρδος του Πλαίσιου, ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα, ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία, ο Βασιλάκης της Aegean, ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του». Ο Γ Παπανδρέου προσπαθεί να αποποιηθεί την μακρόχρονη πολιτική του διαδρομή και να εμφανισθεί αν και εύτεκνος ως αγαθιάρης «παρθένος». Η μεγάλη του αντίφαση είναι το αίτημα εκλογές τώρα!! Αν γίνουν εκλογές θα παραγραφούν τα αδικήματα για όλα τα σκάνδαλα!! Άρα θέλει εκλογές πλυντήριο των σκανδάλων και αθώωσης των ενόχων; Είναι όχι μόνο αντιφατικό, αλλά και ύποπτο συγκάλυψης ευθυνών αυτό το σύνθημα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν αναπτύσσονται προσωπικότητες στη σκιά μεγάλων ανδρών; Η απάντηση είναι ότι μόνο κακέκτυπα προκύπτουν. Επομένως η σωτηριολογική αλληλοδιαδοχή των δύο επιγόνων φαντάζει ανεπιτυχής απομίμηση υψηλών προτύπων. Η ανάμνηση των μεγάλων δεν δοξάζει την το ευτελές παρόν των μικρών!!

Στην σκιά, βρύα και λειχήνες μόνο ενδημούν..

Δεν υπάρχουν σχόλια: