ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.09

ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ


Ενας "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" άφησε το παρακάτω σχόλιο σε αυτή την ανάρτησή μας

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να κλείσουν με "δημοκρατικές" διαδικασίες την ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,διαδώστε τα άρθρα σε φίλους σας και γνωστούς.Αν έχετε και εσείς blog αναρτήστε τις πληροφορίες και στο δικό σας ούτως ώστε όλο και περισσότεροι αναγνώστες και αναγνώστριες να τις διαβάσουν...



Ακολουθεί το μύνημα του ΦΑΣΙΣΤΑ...


Osoi den paradexonte to Olokaftoma einia HLITHIOI KAI ANISTORITOI.

KARAGKIOZHDES - ANTE KSESREVOTHEITE KAI MATHETE THN ISTORIA ANTI NA MOY KANETE FIGOYRES STO DIADIKTIO - INTERNAKIDES PSYXAKHDES!

EXEI GINEI TRIPLH KATAGGELIA STO BLOG OXI MONO STO GOOGLE ALLA KAI STOYS EVROPAIKOYS ORGANISMOYS KAI STIS AMERIKANIKES KAI ISRAHLINES ARXES. MAZEFTEITE ALHTES.

EXOUME KLEISEI ARKETA - ERXETAI TORA KAI H SEIRA SAS. KAI PROSEKSTE KAI TIW PINIKES KYROSEIS GIA PARANOMO RATSISTIKO PERIEXOMENO. H NOMIZETE DEN KSEROYME THN IP SAS??? KALA KSEMPERDEMATA APO TON KYRIO SFAKIANAKH KAI THN ELLHNIKH DIKAOSYNH. MOURGOI.

Το γράφουμε και στα ελληνικά για να μπορούν να το διαβάσουν όλοι:

Όσοι δεν παραδέχονται το Ολοκαύτωμα είναι ηλίθιοι και ανιστόρητοι.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ-ΑΝΤΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΑΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-ΙΝΤΕΡΝΑΚΗΔΕΣ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ!

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ GOOGLE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.Ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ IP ΣΑΣ;;;
ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΜΟΥΡΓΟΙ.



Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δεν αμφιβάλλουμε καθόλου οτι υπάρχουν δοσίλογοι που προδίδουν στον εχθρό Ελληνες.Αλλωστε πάντοτε υπήρχαν στην Ελλάδα.Εμείς όμως διδασκόμαστε απο την ιστορία και πιστεύουμε οτι ο ρόλος των δοσιλόγων θα περιοριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: