ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.09

ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;


Άμα κάτσεις και το φιλοσοφήσεις λιγάκι το ζήτημα "περί προσωπικότητας του Καραμανλή" θα βγάλεις ένα άνισο συμπέρασμα:

Πώς να αισθάνεται, άραγε, μέσα του ο πρωθυπουργός μας όταν γύρω του οι "συνεργάτες του", τους οποίους περιέβαλε με εμπιστοσύνη, αρμέγουν ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ το έρμο το κράτος μας και αυτός τους παρακολουθεί ανήμπορος (λόγω 151) να αντιδράσει.

Πώς να αισθάνεται, άραγε, αυτός ο πραγματικά ταπεινός άνθρωπος (το αποδεικνύει η καθημερινότητά του και η λιτότητα της προσωπικής του ζωής) όταν με ακραίο και άσεμνο τρόπο τα λαμόγια οι βουλευτές και υπουργοί του ΑΡΠΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ, ειδικά τώρα που ξέρουν ότι οι μέρες τους είναι λίγες;

Ειλικρινά, κάντε τον κόπο και προσπαθήστε να μπείτε στο μυαλό του. Πέστε ότι είστε ένας καλόκαρδος άνθρωπος που έγινε με το ζόρι πρωθυπουργός και θέλει την ησυχία του.

Τί θα σκεφτόσασταν, άραγε;
mpomper

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΈΛΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ

ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ "ΤΣΙΜΠΟΥ" ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ?????

Ανώνυμος είπε...

Θά έλεγα νά πάη σπίτι του,αφού δέν είναι αρκετά δυνατός χαρακτήρας γιά νά τούς αρχίση στίς χριστοπαναγίες όπως έκανε ό θείος του καί νά στείλη στά σπίτια τους τά λαμόγια.
Αλλά είναι ίδιος,δυστυχώς!

Απόμαχος είπε...

Δεν τον ελυπάμε γιατί είναι λίγος δυστυχώς.Εάν ήτανε οποιοσδήποτε άλλος νομίζω ότι θα
τους διόρθωνε τους συνεργάτες του
με τόση εκλογική δύναμη που έχει τοκόμμα του???ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ απλό. Όποιος δεν έχει το στομάχι να αντέξει το πρωθυπουργιλίκι πάει σπίτι του και λέει παραμύθια στα δίδυμά του. Όχι στους Έλληνες πολίτες!