ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.09

] ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ

Στο τρωκτικό διάβασα τον διάλογο ενος μπλόγκερ με αυτόν τον άθλιο τον Παπαγιάννη του pressmme. Δεν θα τον αναδημοσιεύσω αλλά μπορείτε να τον δείτε απευθείας στο δημοφιλές μπλογκ. Στο χώρο μου θα ασχοληθώ με το αρνητικό φαινόμενο Παπαγιάννη, αυτή την ξεφτίλα ενός "επαγγελματία" δημοσιογράφου.

Πρόκειται, ίσως, για το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ενός ανίκανου "δημοσιογράφου" που αποφάσισε να μετατραπεί σε μπλόγκερ και να καταθέτει ανώνυμα τα βρωμερά χνώτα του στο διαδίκτυο. Διαπλεκόμενος με την εξουσία σε ρόλο γλύφτη (οι κουμπαριές με τον Βόζεμπεργκ τον μάραναν!), είναι γιος πρωην βουλευτή και μωροφιλόδοξος από μικρός.

Οι παλιοί του συνάδελφοι τον αποκαλούσαν σούργελο μόλις καταλάβαιναν τί κρύβεται πίσω από την όψιμη σοβαροφάνειά του. Στο... παλμαρέ του έχουν καταγραφεί εκατοντάδες "γκάφες", όπως ονομάζονται στην δημοσιογραφική πιάτσα οι δημοσιογραφικές "πατάτες" που έχει κάνει και οι ανεξακρίβωτες ειδήσεις που έχει δημοσιοποιήσει. Επιστήμων σε αυτόν τον τομέα! Τούτο το υποκείμενο ζει μέσα στο ψέμα και στην κακομοιριά πουλώντας μόνο αυτό που έχει για εμπόρευμα: Την χαμογελαστή μούρη του.

Στην πραγματικότητα δεν έχει καμιά σχέση με το επάγγελμα και το βλέπει μόνο για λόγους βιοποριστικούς και σε καμιά περίπτωση ηθικούς. Η θεωρητική του κατάρτιση είναι ανύπαρκτη. Τα αρπάζει από όπου μπορεί και όσα περισσότερα! Ήδη, προσφάτως, βγήκαν στον αέρα διάφορες... αόρατες μικροσυμβάσεις που είχε υπογράψει με την βοήθεια (με το... αζημίωτο φυσικά) σκουληκιών κυβερνητικών πολιτικών.

Συμβάσεις για τις οποίες πληρωνόταν χωρίς να πατάει ποτέ το πόδι του στην δημόσια υπηρεσία ή να προσφέρει, γενικώς, εργασία για τα δεκαχίλιαρα που τσέπωνε ανά εξάμηνο.

Αυτό το χαμογελαστό φίδι έχει το απύθμενο θράσος να πουλάει ηθική και εντιμότητα μέσα από το μπλογκ του, το οποίο δυστυχώς παρακολουθούν πολλοί αδαείς αναγνώστες οι οποίοι και τον πιστεύουν.

Δυστυχώς..
ΜΠΟΜΠΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: