ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.1.10

Ο "ΣΑ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ"... ΚΑΙ Η "ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ" ΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Ο Νόμος 3218/2004.....


Με νόμο ως έχει καθιερωθεί θα εορταστεί την 27η Ιανουαρίου το "Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων"!!!
Είναι μεγάλη "ιστορία" ώστε να αποδώσουμε το πως η Ελληνική πολιτεία έχει αντιμετωπίσει την Ελληνική γενοκτονία αλλά και την ίδια ως ιστορικό δεδομένο .
....«Genocide is the deliberate and systematic destruction, in whole or in part, of an ethnic, racial, religious, or national group».
1948 United Nations Convention on Genocide (UNCG)
Ελληνική Γενοκτονία υπήρξε ο συστηματικός και μεθοδικός βασανισμός, σφαγιασμός και εθνοκάθαρση εκατομμυρίων Ελλήνων, που διαπράχθηκε από τους Τούρκους στην Μικρά Ασία, στην Κωνσταντινούπολη, στον Πόντο, στην Καππαδοκία, στην Ανατολική Θράκη, στην Ίμβρο και στην Τένεδο.
Η πλειοψηφία των θυμάτων σφαγιάστηκε μεταξύ του 1895 και του 1955. Εκτιμάται ότι περίπου 2.000.000 άντρες, γυναίκες και παιδιά Ελληνικής καταγωγής θανατώθηκαν την περίοδο αυτή.
Αντιπαρερχόμενοι μια ιστορική αναδρομή των σφαγών και των πογκρόμ που έχει υποστεί το Ελληνικό στοιχείο θα επισημάνουμε τις χρονικές περιόδους που η Ελληνική πολιτεία θεσμοθέτησε την "αναγνώριση" των σφαγών και των διώξεων αλλά πάντα με επιλεκτική ευαισθησία και με συνειδητή υποβάθμιση των γεγονότων. Αρκεί να θυμίσουμε τον "συνωστισμό" της κυρίας Ρεπούση η οποία συνέγραψε την ιστορική αλήθεια όπως την υπαγόρευσε ο Νόμος που προβλέπει «απαλοιφή των ιστορικών ακροτήτων από τα εγχειρίδια ιστορίας», στη βάση της συμφωνίας του νυν Πρωθυπουργού και τότε Υπ Εξ με τον ομόλογο του τότε και φίλο του Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζεμ.
  • Με το Νόμο 3218/2004 έχει καθιερώσει την 27η Ιανουαρίου κάθε έτους, ως ημέρα μνήμης όλων των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος του Β΄ ΠΠ και η Ελληνική Πολιτεία έχει ανεγείρει για αυτά τα θύματα Μνημείο.
  • Το Π.Δ. 304/2001 «Οργάνωση εκδηλώσεων μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου» ( ΦΕΚ 207/Α/21-9-2001), το οποίο μετά τριετείς δισταγμούς εκδόθηκε το 2001 σε εφαρμογή του Νόμου 2645/1998, ορίζει την 14η Σεπτεμβρίου κάθε έτους ως ημέρα εθνικής μνήμης της Γενοκτονίας από το Τουρκικό Κράτος μόνο των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και υποβαθμίζει τις εκδηλώσεις σε επίπεδο Νομαρχιών.
  • Με τον Νόμο 2193/1994 που ψήφισε η Βουλή στις 24-2-1994 (ΦΕΚ32/Α/94) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ................ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!

Στο επίμαχο έγγραφο τώρα καθώς και στην επικείμενη εκδήλωση για να τιμηθούν οι Έλληνες Εβραίου ήρωες του Ολοκαυτώματος με την εορτή που οργανώνεται την 27η Ιανουαρίου , οι εφιστήσεις την προσοχή προς τις Νομαρχίες για την απόδοση της δέουσας λαμπρότητας έτσι ως επιτάσσει και το "γεγονός" δεν μας ξενίζουν καθ ότι ο Υπουργός εσωτερικών ..... ως θέση κλειδί επιβάλλεται να αποδώσει την δέουσα τιμή στους ..... ΙΣΩΣ ΚΑΙ ομοεθνείς του!!
ΛΕΜΕ ΙΣΩΣ..... ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΤΩΣΕΙΣ!!!

σχετικο θεμα :ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΑΔΑ.... Ένα πολύτιμο ντοκουμέντο από το αρχείο του Ellis island


Διαβάζουμε

Όνομα: Βικτωρία (Victoria)
Επώνυμο : Σαραγκούση (Saragousi)
Εθνικότητα: Αγγλική/Εβραϊκή
Τελευταία διαμονή: Καλλίπολη, Ελλάς
Ημ. Αφίξεως: 8 Σεπ.1920
Ηλικία : 23 ετών
Πλοίο :ΠΑΤΡΙΣ
Λιμάνι Αναχώρησης:Πειραιεύς

Συμπέρασμα. Μόλις πάτησε στην Αμερική, έβγαλε την κουκούλα της Ελληνίδας και από Βίκυ Ραγκούση, έγινε Βικτωρία Σαραγκούση (Victoria Saragousi)

Στο Άουσβιτς έχουμε δύο Σαραγκούσση
JO1995p12379-12388 Saragoussi Allègre né le 2 février 1910 à Salonique (Grèce) décédé le 14 novembre 1942 à Auschwitz (Pologne)
JO1995p12379-12388 Saragoussi Bitty né en 1909 à Salonique (Grèce) décédé le 14 novembre 1942 à Auschwitz (Pologne)

ΥΓ.Γιαννάκη, η θεία από το Αμέρικα έστελνε ντόλαρς στον παππού;




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για το Σαραγκουση το ξεραμε, αλλα και ο προισταμενος της γραμματειας Εμμανουηλ Κυριμ--ης εβραιος, αυτο παει πολυ! Η μηπως οχι αφου οι τζουηδες το'χουν συνηθειο να δρουν ως συμμορια;